Pereiti prie turinio

suzukio karburatorius


samurajus777

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 58
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Pagaliau gavau savo Weberi, vakar instaliavau truko apie valanda,cia su alaus gerimo pertraukelemis :D nieko nereikejo burt tesiog imi is dezes ir krauni viska eiles tvarka.Baigesi visos tos vakumines traukes nesamones. Gaza priima vos ne kaip britva :D Vien zo esu uzsipatenkines B)

post-4589-12909348971618_thumb.jpg

post-4589-12909349216965_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Nenoriu kurt naujos temos tai cia uzklausiu. Samurajui litriniam nepriima gazo. Kame reples? Reik karba reguliuot? Apsiles ant tusciu dirba kai laikrodis tik uzmynus gaza dusta, kai apsukos pakyla iki kokiu 3000 tada normaliai. Riebus misinys?

Sprendžiant iš simptomų, bus užsikimšęs karbas. Ar bandei ardyt, valyt? Jei ne, tai pabandyk, tuo pačiu ir remkomplektą pasikeisi (apie 60lt pas Laumkelį mokėjau). O tada jau matysi kas kaip ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Viena beba ne beda. Pasildiau 5 min dirba kai laikrodis ir gaza ima, islekiau is garazo pavaziavau 100m ir paduso. kuriu uzsikure gazuoju geso geso ir uzgeso. vel kuriu nebesiveda. paziuriu y benzino filtriuka tuscia. pastovejo 15 min vel uzsikure padirbo kuri laika ir vel tas pats. kas dabar? Benzo pompa, mazas kuro lygis ar kame cia saknys? Gal kam yra buvus tokia beda? Pompa isardziau atrodo viskas tvarkingai. Membrana nesuplysus atbulinis vostuvas ir atrodo tvarkingas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Nejau niekas nepades rast problemos. Pakeiciau pompa - nieko gero. tas pats. Bandziau didint kuro lygi - nieko. Kas cia per parazitas ilindes? Dekingas uz betkokia nuomone ar patarima.

Nusileisk benza, nusiimk baka ir pabandyk issivalyt. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kol rašiau rav4ik'as jau parašė. Gal bake šūdo pilna. Pas mane tas pats buvo, bet aš neardžiau, o pyliau bakan spec priedus. Bet prieš pilant pasikeičiau atstoiniką (tas kur prie bako "filtras") ir pastačiau dar du paildomus kuro filtrus na fsiakij požarnyj (du iki pompos ir viena prieš karbą). Tai vaizdelis gan žiaurus buvo.. Pakeičiau tris atstoinikus ir saują filtrų, tiesa tas kur prieš karbą beveik neužsinešė, o likę tai baisu buvo žiūrėti. Jei yra sąlygos nusiardyti ir išplauti, tai geriau taip ir daryk, bus ir greičiau ir pigiau. Aš, dėja, tokių sąlygų neturėjau..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano bakas svarus. Buvo kiauras teko virint. Pries dedant buvo praplautas. vamzdiai, slangos irgi keisti. O beda buvo - paciam karbe esantis filtriukas uzpikiuotas per metra :lol: Teko lupt lauk. Atrodo bedos baigesi... Kolkas :unsure: Dekui vyrai uz pagalba!

Su kuo tave ir sveikinam :girtas:;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.