Pereiti prie turinio

apsukos


kraske

Rekomenduojami pranešimai

2 kraske

Siuliciau pareziureti mases prie kiebulo, gal kas nupuvo. Na ir fiskes salone pajudint gal kokio pasikeitima pamatisi. Vitaroi gabaritu grandine valdoma pliusu o artimu-tolimu sviesu grandine minusu, del to jos nepriklausomos tarpusavije. Gabaritu mases prie zibintu randasi.

 

2 vikis

Nezinau tiksliai kaip samurajuje bet nemanau kad skiriasi nuo vitaros, apsukos turi reagoti i peciuka, kondicionero isijungima, galinio lango apsildima, vairo pasukima. Sita reikaliuka valdo nesidetinga elektro-mehanika prie karbo. Tik ja reikia gerai suregulioti. Kad apsukos laikitusi vienodi. Nes kitaip apsukos gali gribauti uzkilt ijungus pavizdziui peciuka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o pas mane samas 1.3 karbas reguoja i sviesas ir peciuka tai nuo ko

kaip ir sake kolega pas tave prie karbo yra lygtai vakuminis pricindalas kuris reguoja kai generatorius gauna apkrova jisai varsteliu reguliuojasi randasi lygtai lin salono puses nuo priekio ziurint.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2 dalas

klisti kolega, generas sitoi situacijoi nieko nevaldo. Tenais viskas paprasta. Nuo visu galingu sroves naudotoju (peciukas, svievos ir panasei) atvesti laidai i maza dezute su atitinkamu kiekiu diodu (cia kad neitakotu pavizdziuj peciukas sviesu ir pan. arba kaip statomos autosignalizacijos kad atidaritas kapotas nejundtu sviesos bagazinei).Toliau atenanti itampa jau ateina prie vakuminio voztuvelio salia karbo. Isijungus voztuvelis atidaro vakuma kuris padodamas i membra kuri jau per traukute pridaro droselio sklende. O kiek ta sklende atidaroma priklauso nuo reguliavimo varzto kuris randasi ant tos traukutes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man sunku tai konkreciai atsakiti nes as tai auto nematau ir gal kokiu smulkmenu prie to nepastebiu. As tau aprasiau darbo principa kaip tai viskas viksta. Paprasciausiai reikia sureguliot apsukas be apkrovos , isjungus visus sroves naudotijus. Aisku reikia ir CO ziureti nes tai irgi turi didele itaka darbuj. Nustatiti reikiamus apsisukimus, tada ijungus peciuka ir sviesas (nes jie dazniausiai buna ijungti) ir suregulioti apsukas prie apkrovos. Siuliciau apie apkrovos padariti kokiu 100 aps/min daugiau kad ,jeigu generas senokas ir naudotoju daugiau, krautu patikimiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet jeigu zmogui apsukos is niekur nieko kilt iki 1,7k pradejo tai tikrai ant tiek nusireguoliuot negalejo ir ijungus sviesas tokias pasiekia reikia zureti elektronika gali buti pats kompiuteris....

1.Cia atsakinejau zmogeliuj su samuraika , nes sitam topike is uzdave klausima del karbo ir apsuku.

2.Kai zmones neuzpldo savo aprasimu ir nori sulaukti kazkokios pagalbos ir konkrecios informacijos tai atrodo juokingai. As pavizdziuj zinau kad vitarose iki 91'-92' metu daznai isliekia monoipurskimu laisvos eigos voztuvai ir tos apsukos laikosi kokios nori. Na ir dabar visi turi spelioti kokiu metu ta vitara apie kuria sio topiko autorius parase :evil: .

3.As neikada ne pries tai kad padet. Bet ir pats zmogelis turi stengtis kad kitiems kiltu noras jam padeti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

su naujaisiais <img src='http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/icon_santa.gif' class='bbc_emoticon' alt=':santa:' /> turiu stebukla.vitarai ijungus gabaritines sviesas pakyla apsukos mazdaug iki 1700 siltam motorui esant.isjungus-vel normaliai... :?: gal kokiu minciu pamesit.aciu

nu kad kristu apsukos tai buve bet kad pakiltu tj nzn :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.