Pereiti prie turinio

Land cruiser 70 problema su stabdžiais


ceckus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki  :unsure:  turiu tokią įdomią bėdą. TLC 70 2,4l stipriau paspaudus stabdžius užsidega rankinio lemputė. Taip pat atsiradus šiai bėdai sumažėjo stabdžių efektyvumas-stabdant iš toli ir palengva, jis stoja, staigiai stabdyt neišeina, pedalas kietas. Atsirado kaip ir kažkoks metalo džeržgimas iš priekio, bet pasilenkus pažiūrėt, kaladėlės nei kiek nesuėstos, tai nemanau, kad kalti užkirmyję cilindriukai (kurie prieš kelias savaites pramankštinti, sudėtos naujos kaladėlės). Pasižiūrėčiau pats, bet esu už 60 kilometrų nuo savo garažo (mokausi Vilniuje) ir iki penktadienio nesigaus kažką pasidaryt. Ar gali būt kaltas tas vakuumas ant generatoriaus? Šiandien kaip tik buvo lįsta prie genero, gal tai sukėlė problemą? Stabdžių skysčio netrunką, tą jau tikrinausi, vakuumas irgi kažkiek veikia (nežinau, kiek jis stipriai turi siurbt, toks jausmas, kaip su burna bandant per šiaudelį pirštą siurbt)

Redagavo ceckus
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakumo trūkumas , būsit kažką pridirbę su vakumo pompa - greičiausiai tai bus sandarinimo žiedukas tarp pompos ir genero neįdėtas.

ačiū! :D dabar ir galvoju, kad kišant varžtus kažkas dergštelėjo žemėn :D . Kad nekurti naujos temos-gal kas Vilniui turit šitam modeiui dalių? :D reikia visokių smulkmenų :D 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.