Pereiti prie turinio

Statybinis dulkiu siurblys


kactuz

Rekomenduojami pranešimai

Klausimas labai nekonkretus. Kam bus naudojamas siurblys, stambioms šiukšlėms ar, pvz., kartu su kokiu šlifavimo ar pjovimo įrankiu? Turiu bent keturis, nuo mizerno Kärcher 2054 iki didžiausio Foma, visi turi savo privalumų ir trūkumų. Dažniausiai(praktiškai kasdien) naudoju Flex S36, šiaip skirtas darbui su "žirafa", bet ir paprastam siurbimui tinka puikiai. Jau turbūt kokie 10 metų sukasi be problemų, neskaitant porą kartų lūžusio laido.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, yra modeliai su vienkartiniais popieriniais maišais, yra modeliai su daugkartiniais medžiaginiais maišais, yra kombinuoti (popieriniai maišeliai ir/arba filtras kaip mašinoje). Visokių yra.

Pas mane Thomas Inox 45S (45ltr.) kombinuotas - popieriniai maišeliai ir/arba filtras. Viskas su juo labai gerai - gali siurbti sausai, gali siurbti skyscius, komplekte stora žarna (dideliems plotams arba didelėms šiukšlėms siurbti), standartinė žarna (siurbti smulkesnes šiukšles bei jungti prie pjovimo šlifavimo įrankių). Bet yra vienas nepatogumas - šitai egzotikai maišeliai kainuoja 5vnt./20€.

Aišku, man to maišelio keliems mėnesiams užtenka, ale vis tiek perkant spjaudausi :)

Užtat džiaugiuosi, kai reikia valant granulinį katilą pelenus pabirusius išsiurbti (visada pramiegu, kad jau užsipildė konteineris ir kaupas byra per kraštus).

post-5207-0-67681800-1522248989_thumb.jpeg

post-5207-0-93239500-1522249004_thumb.jpeg

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu dulkem tik ar pjukla koki pajungt pjuvenom surinkt tai kaip ir su maisu patogiau, jei reik siurbt bet ka ir bet kur man asmeniskai patogiau be maiso. arba su galimybe prie apacios prikabint paprasta polietilenini dideli maisa-rankove.  tada siurbi visoki bruda, ir is siurblio visa turini tiesiai i konteineri iskratai ir filtra prapurtai, arba jei su rannkove tai ten igi nupjauni maiso gala, i konteineri, gala uzmazgioji ir toliau vaziuoji. nes jei su keiciamais maisais pradedi siurbt bet ka bet kur tai nespeji maisu keisti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.