Pereiti prie turinio

Naujokas su senuoju TLC100


Rekomenduojami pranešimai

Kiek anksčiau pradėjau rinktis 120'tą, netiko dydis ir kai kurie kiti dalykai, Apsisprendžiau ties 100'tiniu, bet, pasirodo, tai nelengvas pirkinys. Ilgai rinkausi tarp naujesnių, maniau, jei naujesnis, tai bus mažiau uždrožtas. Klydau, pasirodo. Tarp naujesnių radau arba ligonius arba beveik lavonus. Tarp senesnių (iki 2003) buvau radęs vieną neblogą, bet paskutinę dieną savininkas apsigalvojo parduoti. Iš nevilties nutariau pažiūrėti vieną labai tragiškai pateiktą variantą. Kaina labai maža, 1 nuotrauka sudužęs dešinys veidrodėlis, 2 nuotrauka apsilupusi bėgių perjungimo svirtis ir vairas, 3 nuotrauka tragiškai oksidavęsi ratų diskai ir pan.

Reikalas buvo Panevėžyje, ryžausi važiuoti ne tik iš beviltiškumo bet ir dėl dalykų kurie man tose nuotraukose patiko: kėbulas atrodė neblogai, bamperiai nenukarę, tarpai tarp detalių lygūs, variklis atrodė neblogai?, salonas nesutrintas

Ką pamačiau nuvažiavęs: ratų diskai ne tik nesioksidavę bet ir net nesubraižyti, nuotraukose bjauriai atrodė nevykusiai užpurkšta antikorozinė. Salonas pasirodė geriau nei nuotraukose. iš elektros įrangos veikia viskas išskyrus antenos iškėlimą ir vairo reguliavimą pirmyn - atgal, aukštyn-žemyn veikia. Variklis burzgia labai gražiai, tepalas keistas seniai, daktarų lyg ir nepilta. patikrinau tarpašinę ir galinio tilto blokiruotes, veikia.

Pakaboje ir transmisijoje bildesių - ūžesių neišgirdome, pardavėjas sutiko prakratymui, nuvažiavome į Tuvlitą. Ten dar suradome nešviečiantį vieną priešrūkinį, numerio apšvietimo lempikes, neveikiančią farkopo rozetę, žibintų aukščio reguliavimą, vieną stabilizatoriaus traukutę ir lašantį galinį amortizatorių.

Kas nepatiko, ta antikorozinė užpurkšta kaip pardavimui, kad rūdžių mažiau matytųsi, bet rėmą prastuksenau, lyg ir sveikas.

Pardavėjas nuleido dar gerą galą, ir šis džiaugsmas jau pas mane. Manau gavosi visai neblogas startas projektui. Pagrindas jam tikrai geras. Dabar jau laukit klausimų iš techninės pusės ir mano pasidalijimų patirtimi.

Ką planuoju padaryti:

1. Sutvarkyti ir praeiti TA ir užregistruoti

2. Pasigaminti stogo bagažinę

3. Pasigaminti jėgos slenksčius

4. Pasigaminti ekspedicinę miegojimo vietą

5. Snorkelis

6. Ratai AT ar MT

Tai reikia suspėti iki liepos pabaigos. Kelionė numatoma ilga, bet nelabai sunkiais keliais,manau pakaktų AT gumų ir apsieičiau be snorkelio. Taigi, projektas prasideda :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą, kaip padaryti, kad forume naujausi įrašai būtų viršuje o ne apačioje? Nerandu niekaip

 

iš seno įpročio nauji įrašai žemyn... čia reikia viso forumo nustatymuose keisti eiliškumą. Nebent dauguma to pageidautų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.