darriuss01 Sukurta Sausio 12, 2018 Dalintis Sukurta Sausio 12, 2018 noriu isigyti kazana, bet pasiskaitinejes nete supratau kad kai kuriu gamintoju kokybe biski prasilenkia su daigto paskirtimi...tai rudyja, tai dar koks velnias.... aisku pardavejai gyria savo parduodama produkta ir papeikia kitus gamintojus .... tai va , noretusi nusipirkt tikrai gera daigta... gal yra cia forume gurmanas-profas kuris paprotins kur tikrai rimtas kazanas parduodamas? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aviečius Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Yra tikrai gerų kazanų, bet kaina smarkiai su protu prasilenkia. Iš ekonominių variantų - žiūrėk gariūnuose, yra visiško šlamšto, bet yra ir neblogų. Žiūrėk liejimo kokybę, kad nebūtų duobučių. Dėl rūdijimo ir svilimo - svarbu gerai paruošti. Naują reikia gerai išplaut, išdžiovint, tada ištept aliejum, ir gerai iškaitint. Nei svils, nei rūdys. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kactuz Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 (redaguota) Aš pirkau iš šitos įmonės. Ten jie giriasi kad liejykla, aš pirkau pailga puodą ( liaudiškai mes britvonu namie vadinam ), tai spižinis bet gamintas ukrainoje, kokybė viskas OK. Nieko mes ten jo neprižiūrime tai rudyja, bet prieš ruošiant maista išplauname alieju istepame ir kepam, o po to ispjaunam ir paliekam slapia dziut. http://metnetus.lt/product-category/parduotuve/ketaus-puodai-kazanai/ P.S.Jei reiks parvest turėsi ant košės keptos puode kviest Redagavo Sausio 12, 2018 kactuz Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Sausio 12, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Yra tikrai gerų kazanų, bet kaina smarkiai su protu prasilenkia. Iš ekonominių variantų - žiūrėk gariūnuose, yra visiško šlamšto, bet yra ir neblogų. Žiūrėk liejimo kokybę, kad nebūtų duobučių. Dėl rūdijimo ir svilimo - svarbu gerai paruošti. Naują reikia gerai išplaut, išdžiovint, tada ištept aliejum, ir gerai iškaitint. Nei svils, nei rūdys.tai va, kaip atskirt slamsta ir nebloga? as suprantu kad vizualiai reikia ziuret liejima, t.y. pavirsiu.... bet storis metalo irgi turi reiksme, tai svoris svarbu kaip suprantu.... mmmda, kad is kruvos visokiu gamintoju vienoj vietoj galima butu issirinkt naturoj, jauciu tikrai neapsirikciau..... o kai neciupinejes dar ir per atstuma... mmmda Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Sausio 12, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Aš pirkau iš šitos įmonės. Ten jie giriasi kad liejykla, aš pirkau pailga puodą ( liaudiškai mes britvonu namie vadinam ), tai spižinis bet gamintas ukrainoje, kokybė viskas OK. Nieko mes ten jo neprižiūrime tai rudyja, bet prieš ruošiant maista išplauname alieju istepame ir kepam, o po to ispjaunam ir paliekam slapia dziut. http://metnetus.lt/product-category/parduotuve/ketaus-puodai-kazanai/ P.S.Jei reiks parvest turėsi ant košės keptos puode kviest britvona mano mama irgi kazkada turejo, as pamienta bet va kazkur uzskaiciau kad siuolaikines gamybos parduodami ukrainietiski kazanai nekokie.... baltarusiskus lyg ir giria nete Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lincas Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Kol nepadarysi bandymu su 10 skirtingu gamintoju nieko nesuprasi.Daugmaz visi vienodi,rudyja visi.Gerai kad galima su dratiniu sepeciu issveisti Storiai bus visu pakankami,kaip ir svoriai nepergyvenk.Kad super viskam tinkantys indai butu ir nepasakyciau,jei mesa ir steikus kepti keptuve super tai kiausiniene man nelabai patinka spizinej keptuvej kepti.Turi kazana,keptuve ir puoda ant lauzo.Reikia nemazai patirties su spizu kol sugaudai laikus kiekius ir receptus.O po naudujimo su siltu vandeniu nuplauni,isdziovini ir istepi aliejum tada nerudyja. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cross Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Visi jie rudyja, gi ketus, bet jei gerai per kelis kartus atkaitinsi, nerudys kol nepažeisi sluoksnio. Pilnas internetas kaip atkaitint, bet kiek aš kartų daręs, tai darant orkaitė pats geriausias rezultatas. https://darauble.wordpress.com/2016/02/20/ketaus-keptuves-paruosimas-ir-naudojimas/ Renkantis žiūrėk keliems žmonėms gaminsi, nors šiaip kuo didesnis tuo patogiau gamint. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aarwiss Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Na shirokas ir užsimanau ka ir aš pats,tai guminiai,tai puodai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aviečius Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Na tas rūdžių gabalas ne kazanas, bet puidas iš AIC. Iš bėdos ir jame galima plovą pasidaryti ☺ Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aarwiss Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Kodėl iš bėdos? Jug jis taip pat ketus, dėl formos? Nemanau kad turi itakos maistui tai apart patogumui, nes pvz kai apvalus dugnas sunku ir i orkaite pastatuti ar tirsiog prie laužo ant žemės, todel ir renkuosi toki kaip foto su kojikem Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Laukedra Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Niekada spyziu neplaukite plovimo priemonėmis. Po naudojimo išplauti karštu vandeniu ir nusausinkite. Max galimą su soda. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donka Atrašyta Sausio 12, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 12, 2018 Kazanui laikiklis : ratlankį išsipjauni ir turi laikiklį,ir ant šašlykinės ir ant laužo padėt gerai.Aš kai rinkausi tarp baltarusiško ir ukrainietiško irgi prisiklausiau kad bulbašų geresni tai ir ėmiau aną. Girdėjau kad švedų ketaus gaminiai geri bet kainos nemažos, švediška ketaus man tik keptuvė išėjo ☺ Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Linelis Atrašyta Sausio 13, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2018 Na tas rūdžių gabalas ne kazanas, bet puidas iš AIC. Iš bėdos ir jame galima plovą pasidaryti ☺Na nežinau, kame ta bėda, bet puikiai gaunasi ir plovas ir kiti patiekalai.Turiu tokį iš AIC ir dar keli pažystami ir visi patenkinti. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Sausio 13, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2018 Kazanui laikiklis : ratlankį išsipjauni ir turi laikiklį,ir ant šašlykinės ir ant laužo padėt gerai.Aš kai rinkausi tarp baltarusiško ir ukrainietiško irgi prisiklausiau kad bulbašų geresni tai ir ėmiau aną. Girdėjau kad švedų ketaus gaminiai geri bet kainos nemažos, švediška ketaus man tik keptuvė išėjo ☺opa, dekui uz minti... lauziu galva is ko cia laikikli gamintis.. ogi ratlankis tam tiks Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aarwiss Atrašyta Sausio 13, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2018 O tai kuom blogai paprastas trikojo? Nori auksčiau,šalčiau,nori karsčiau arčiau pakabini Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Sausio 13, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2018 Niekada spyziu neplaukite plovimo priemonėmis. Po naudojimo išplauti karštu vandeniu ir nusausinkite. Max galimą su soda.gal gali papasakoti kodel? kazkokia reakcija ar kas? pvz turiu spizine,dar senu laiku , keptuve, riebalus plaunu su fairiu, kodel negalima??? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Sausio 13, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2018 O tai kuom blogai paprastas trikojo? Nori auksčiau,šalčiau,nori karsčiau arčiau pakabinias jo nenoriu kabinti, as noriu ji ideti.... pakabinami manes nedomina, juolab tik trugdziu atsiranda gaminti... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donka Atrašyta Sausio 13, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 13, 2018 O tai kuom blogai paprastas trikojo? Nori auksčiau,šalčiau,nori karsčiau arčiau pakabiniKazanas be rankenų ar kabiklių. Aš dar ratlankio apačia išpjoviau kad ant šašlykinės uždėt o jei ant žemės tai oro cirkuliacuja. R15 su bulgarke pjoviau tai ne prie pat krašto išėjo, su rezaku geraiau būtų nes noretūsi kad kokį cm giliau atsisėstų kazanas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Sausio 14, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 14, 2018 (redaguota) Kazanas be rankenų ar kabiklių. Aš dar ratlankio apačia išpjoviau kad ant šašlykinės uždėt o jei ant žemės tai oro cirkuliacuja. R15 su bulgarke pjoviau tai ne prie pat krašto išėjo, su rezaku geraiau būtų nes noretūsi kad kokį cm giliau atsisėstų kazanasbet kokiu atveju pagrindini laikikli teoriskai jau turiu .... rezaka plazma teko paciupinet FANTASTIKA! net pats isinorejau toki daigta isigyt... pasiskolinsiu bet kokiu atveju ..... beliko tik kazana issirinkt.... ciabotus po ilgu diskusiju jau turiu, issirinkau Redagavo Sausio 14, 2018 shirokas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aarwiss Atrašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 16, 2018 Tai pasigirkit jau koki? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darriuss01 Atrašyta Sausio 16, 2018 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 16, 2018 Tai pasigirkit jau koki?taigi apie ratlanki ejo kalba Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
namaste Atrašyta Sausio 16, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 16, 2018 (redaguota) gal gali papasakoti kodel? kazkokia reakcija ar kas? pvz turiu spizine,dar senu laiku , keptuve, riebalus plaunu su fairiu, kodel negalima???Nes špižinis indas padengiamas riebalais kurie prie aukštos temperatūros polimerizuojasi ir sudaro apsauginę danga/plėvelę panašią į plastiką kuri atspari subraižymams ir prie kourios nekimba joks maistas. Todėl teoriškai teisingai prižiūrint špižinį puodą/keptuvę jį gali naudoti amžinai, nes kiekvieną kartą gaminant danga atsistato arba sustiprėja, o riebalų tirpikliai tokie kaip fairis ar indaplovės tabletės labai efektyviai ją ardo. Kas skaito angliškai:http://www.seriouseats.com/2016/09/how-to-season-cast-iron-pans-skillets-cookware.html Redagavo Sausio 16, 2018 namaste Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pika`sso Atrašyta Sausio 17, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 17, 2018 angliskai - be sansu tai vadinasi mano keptuve jau gerokai pagadinta, reiks pirktis kita Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lincas Atrašyta Sausio 18, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 18, 2018 Spizas nebijo nieko.Isplovei su plovikliu,nusausinai,istepei aliejum i orkaite ikaitinai riebalai isigere ir viskas naudokis i sveikata.Jei surudyja ir dzin,nusveiti su vandeniu dratine kempinele,druska ar kazkuo kas sveicia.Isplauni,nusausini,kaitini su riebalais ir naudojiesi laimingas.Dar buna spizas su emale,tai ten jau atsargiai reikia. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aviečius Atrašyta Sausio 18, 2018 Dalintis Atrašyta Sausio 18, 2018 Aš beviltiškai atrodančią keptuvę kalvarijų turgui už 5€ nupirkau, nusmeliavau, išploviau, su aliejum iškaitinau, tai lietiniai žymiai geriau kepa nei teflone, tik lašinuku ištrini Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar