Pereiti prie turinio

avensis peciuko ventiliatorius durnavoja


tunks

Rekomenduojami pranešimai

tik uzkurus, saltai masinai  2004m avensio ventiliatorius sukas kaip  igeltas, bet praejus keliom minutem pradeda vos vos suktis, o paskui palei mane visai nesisuka, siltas oras samatioku i langa eina ir tiek.

Ar cia gali buti to vadinamo ezio problema? ar eina ji uztrumpint, kad tas ventiliatorius nenustotu suktis, nes pas mus ziema gili ir baisiai salta taip vazinet. reikia kazkokio negudraus pakolhozinimo iki kaledu, paskui LT zemej issiaskinsim normaliai.

visureigiui panasi liga buvo,  tai buvo man ezys parejes, as ji islupau is po bordacioko, uztrumpinaus laidus tiesiogiai, ir taip ir isvaziavo i ukraina, ba kito niekaip negavau niekur.

kazi a sitai masinai analogiskai yra? 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nepaejo korta ant to varianto, nes pasirodo ne varza, o pats ventiliaroius jau angliukus suedes. tai dabar ieskau kas i kalna atbogintu greitai koki gaidi nuo prikurkes pajungiama, nes dabr kaip tanke vaziuoju,  per akute vidury apsalusio lango ziuriu.savam kaime  tai dzin netoli vaziuot  ir kelias zinomas, bet ant dienu per svedus reiks maut, tai reik kazkoki normmalesni sprendima tureti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai ir teises gali padziaut ne tik ka. tik tiek kad artimiausias mentu poskyris uz 70km, tai ramu, mentai pasirodo tik savaitgali vakare, kai as vistiek niekur nevaziuoju, biltema irgi uz  200km :) bet turetu savaitgali i autobusa ideti draugelis toki sildytuviuka tai bus ramiau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Radau kompe nereikalinga kuleri. Tai primontavau ten kur labiau reikalingesnis. Skirtumas jauciasi, pirmadieni pratestuosim rimciau, bet jei nenusprogs mamanau bus pasiteisines projektas.neveltu bus valanda praguleta lauke prie -15. Tik nezinau kaip su cirkuliacija daryt. Dabar visas oras imamas is salono kaip as suprantu nes salono filtra idejau i maisiuka. Galvoju kad tas fenas ir taip nepajegus o jei dar dali oro pus i filtra, tai is vis efekto nebus. Nelabai iseina imontuot kaip standartini kad trauktu is filtro ir pustu i peciuka, o ir kazi ar pajegtu tai padaryti .

post-5079-0-65925200-1513447303_thumb.jpg

post-5079-0-56483900-1513447324_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.