Pereiti prie turinio

Sugedo generatorius hyundai galloper 2,5 dyz


Navanas

Rekomenduojami pranešimai

Abejoju, ar ten išviso skirta litavimui vieta? Nelimpa man ten visai, nei prie diodų, nei prie masės, niekur nelimpa, tik prie apvijų lengvai  :D, reikia visą dieną žaist, ardyti patį diodinį tiltą, šveist , tada fliusą parinkt, tik tada lituot. šiuo atveju geriau būtų naujas. Už 140 € jau atsirado, gerų forumiečių pagalba, aš pats buvau užsiciklinęs tik ant būtent to modelio generatoriaus ,kitų nerodė, man, dėkui "suomis".

Redagavo Navanas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kokia gavosi remonto savikaina, ivertinus savo laika (informacijos paieskai, skambinejimams, genero remontui), vazinejimo po srotus islaidas?

Jeigu savo laiko neskaiciuoji prie islaidu, tai gal gali nurodyt kiek laiko sumoje sugaisai? O kiekvienas pagal savo valandini ikaini pasiskaiciuosim kokia gaunasi reali savikaina.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apvijos 60€. Važinėjimas po šrotus 20€. viso 80€ . Generą išėmiau, vijas permontavau, atgal įdėjau,  per pusdienį.  Vakare pasėdėjau, youtube pažiūrėjau,  užteko ir vieno video, kad suprast, kaip pratestuot generą, apie pusvalandžio trukmės, paskambint , el laiškus parašyti ir 10 min neužėmė. Sumoje laiko užėmė darbo dieną, nori, nenori, dar vieną dieną sugaišau šrotams.

Alternatyva-naujas generas. 140€+darbas serviso kokie 30€, tiksliai nežinau, kiek kainuotų genero perdėjimas, mažiausiai 170 € gautūsi, bet jau generas būtų naujas. Va, jei po šrotus būčiau nesidavęs, remontas būtų atliktas žymiai greičiau ir pigiau. Forumo dėka radau pigesnių generų, jei ne forumas, pagal kodą radau tik generą už 180 eu, taip kad.... Servise Ukmergėje, man tik visą generą pakeist galėjo, meistras kur generus taiso , taisyti neapsiėmė, bet ir gerai, nes taisyti tokiu atveju pas meistrą turbūt neverta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.