Pereiti prie turinio

Salako raistas 2017


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 184
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Puikus turistu taskai (kaip visada), didelis dalyviu skaicius, trasu ivairumas, didelis plotas, salygoja kad Salakas metai is metu yra vienas geriausiu renginiu Lietuvoje jau eile metu! Nezinau kaip prasyt bet blemba chebra nesustokit ir darykit Salaka toliau!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Smagus renginukas. Gerai parengta "turistų-tankistų" trasytė. Gera kompanija, užsakytas liuks oras , žodžiu buvo smagu. Dėkui organizatoriams. Gaila ,žinoma, kad bandant pajudėt nuo vidurio kalniuko "razdatkė" pradėjo "minusuotis" , netekom dalies malonumo (va to "po polnoj programe"  :)

.. Nežinau, kokio stebuklo pagalba pabaigėm važiuoti nuo Kupiškio iki Panevežio.. Tokie garsai ir "diskotekos" ... Gal čia žinoma ne į temą, bet gal kas žino kas parduoda TLC90 razdatkę ?  :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai graži gamta Jūsų vietovėje, geras organizavimas, visi KP buvo idealus, aiško daug darbo reikėjo įdėti kad mums dalyviams būtų įdomu, taip ir buvo, dar prie viso šio renginio prisidėjo geras oras ir šaunus dalyviai, kolegos. Ačiū organizatoriams kad organizuojate tokius šaunius renginius, kur mes visi tikrąją tą žodžio prasme, pakaifuoti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.