Pereiti prie turinio

Pauliuskdb

Nariai
  • Pranešimai

    395
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Pauliuskdb turinys

  1. Yra Utenoje nuo tlc90, nekiauras. +37062220632
  2. Važinėjau su 35, laiko viskas puikiai bent pas mane. Tik geri ratų guoliai nepigūs, o tie už 50€ po pusmečio pradada ūžt (čia su 35 ratais).
  3. Sveiki, ieškau Mini mopedo, kartingo ar nuo kažko kito žvaigždutės. Diametras panašiai 130-150mm, žingsnis 12.7.
  4. Už šitą žalią, kur kadaise turėjau, gavau 1100€. Bet joje kėbulo ir rėmo praktiškai nebuvo. .
  5. Originaliai ant Mersu G klasės eidavo. Dar matau ir originalus padas.
  6. Sveiki, teko girdėt, kad automobilyje iš oro kondicionieriaus siurblio pasidaro oro kompresorių, tik gal žinot kaip sprendžia siurblio tepimo klausimą? Gal kas yra pasidaręs ar turi daugiau informacijos?
  7. Siūlyčiau Maxxis Trepador M8060 arba Silverstone Extreme MT-117 (Simex'ais)
  8. Sveiki, pradėjom planuoti išvyką į kalnus ir atsirado daug klausimų kur važiuot, kada geriau važiuot ir t.t. Gal galėtumėt kokių pasiūlyti maršrutų keliaujant į Karpatus, sunkios bekelės nereikia, važiuotume pirmą kart tai nesinori užklaidžiot. Galvojam važiuoti rugpjūčio mėnesį, ar tinkamą laiką pasirinkom tokiai kelionei?
  9. Matyt yra kelių rūšių, nes mano turėtos buvo su reguliavimo varžteliais nr.3 vietoje. Tada pabandyk pajungt nr.3, ir manau čia bus slėgiu valdomas jis, o ne vakuumu. O išsisuka šita maža jungtis nr.3? Gal vietoje jos galima įsukti varžtelį, nes turiu tokį patį wastegate su reguliavimo varžteliu
  10. kad 3 numeriu pažymėtoj vietoj nesijungia jokia šlangelė, ten varžtelis su vidiniu šešiakampiu ir kontroline veržle turi būt. 1-2 sujunk atgal, o į siurblį šlangelei pasidaryk ant vamzdyno ar ant įsiurbimo kolektoriaus kažkur pajungimą.
  11. 3 numeriu pažymėtas yra turbinos slėgio reguliavimo varžtelis, sukant į vidų slėgis didėja, atsukinėjant mažėja. Susuk dabar visą iki galo ir pradės pūst normaliai. Pučia jos iki 2,5bar, jei kuro atsukta pakankamai
  12. Gavosi gražus Pajero, šauniai padirbėta
  13. Garso izoliacija išklijuot jo vidų. Gal kažkur puse metų.
  14. MP 4 apie kurį rašau visiškas stanartas automatas, dviduris 2011 metų su 150kw. Utenoj kamščių nebūna , tai vien dėl to mažesnės sanaudos ir čia ramiai važinėjant. O jei kokiam Vilniuj sukinėjantis gal sanaudos ir 15L būtų. Garso izoliacija originaliai tikrai prastoka, o dėl kietumo tai lyginant su MP 3 dviduriu standartu, MP4 kietesnis. MP 3 su 33 ratais ir guoliai man kolkas puikiai laiko, gal čia nuo jų kokybės dar daug kas priklauso Važiuoklė bent jau dvidurių identiška .
  15. Kad netiesą girdėjai, važiuoja jis gerai ir virš 120. MP 4 kitoks variklis truputi, commonrail kuro sistema.
  16. Automato MP4 kuro sanaudos gaunasi apie 10l mišriu važiavimu. O jei žiūrint ką kompas rodo, tai užmiestyje rodo apie 8L vidurkį.
  17. Man panašiai buvo, kai razdatkei subirėjo guolis, bet gali būt ir automatinis habas čia pas tave sudilęs MP 2 taip pat būna su automatiniais habais, o su vakumu ir paprastais dangteliais vietoj habų ir vakumu valdymui būna modeliai su superselect.
  18. Truputi ne ten skelbimą įdėjai, čia pardavimų skiltis bei visureigių forumas
  19. Diagnostiką daryt pirma, nes čia panašu į avarinį režimą dėžės. Gal tik kokio daviklio problema
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.