Pereiti prie turinio

Walkom

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Walkom's Achievements

0

Reputacija

  1. Pritariu už dieninį taškų rinkima turėjo būti 100 balų sistema, nes nelogiška už "naktinį" 200 balų kur nebuvo jokio sudėtingumo o dieniniame važiavime tikrai buvo sudėtingiausia iš visų varžybų. Ir be gervės pagalbos galima buvo surinkti 5 taškus max. Bendrai organizmas buvo neblogas, merginos šaunuolės, maistas super (šeimininkėms didelis ačiū) stalas lūžo nuo maisto. Zmoniskos sąlygos su wc, vandeniu. Nieko prieš 169 ekipažą neturiu bet nepykit, su ta masina 3 vieta užimti sunkiai tikisi. Čia mano nuomonė.
  2. Jura neperižyvai susirinksim ir tavo renginį, aš jau pasiruošes, tik liko pora šufeliu durpiu išsemt ir važiojam.
  3. Sveiki, Dar karta noriu padėkoti nuo saves ir mano ekipažo kurio stebuklingas Nr. 25 o stebuklingas todėl kad mano geležinis vilkas stovi mano kieme, visas stebuklas įvyko dėka Jūsų visų brangieji tikraja to žodžio prasme. Tą naktį mes net neisivaizdavom kad mes iš ten kada nors išbrisim o kaip rastas kuris gulėjo per visą ploti mašinos, per kuri pravažiavo du džipai išrovė mums vairo traukės antgalį (pridėsiu minetiura kaip jį traukėm iš po mašinos) galvojom kad čia Jeep cherokee bus laiduotuvės
  4. Sveiki, Žiauru, isivaizduoju Daliaus nepaperkama teisėjavimą net zemlioku nepagailės.
  5. Ačiū organizatoriams, taškai buvo superiniai, tikrai buvo ką veikti. Na ir dalyviai buvo šaunus ir supratingi vienas kitam.
  6. Jūra, tau irgi ačiū, buvai patikimas šturmanas.
  7. Labai graži gamta Jūsų vietovėje, geras organizavimas, visi KP buvo idealus, aiško daug darbo reikėjo įdėti kad mums dalyviams būtų įdomu, taip ir buvo, dar prie viso šio renginio prisidėjo geras oras ir šaunus dalyviai, kolegos. Ačiū organizatoriams kad organizuojate tokius šaunius renginius, kur mes visi tikrąją tą žodžio prasme, pakaifuoti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.