Pereiti prie turinio

rupkis

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Ro
  • Pomėgiai
    Dailusis ciuozimas, nerimas vaseliu, pynimas is vyteliu, nardymas,mezgimas , rankdarbiai, kai yra laisvo laiko uzdarbiauju dainuodamas chore ir grodamas vargonais

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

rupkis's Achievements

0

Reputacija

  1. Lapkricio 30 d. Rokiskio rajone, Kurklieciuose nusimato 4x4 renginukas. 4x4 turistams tasku rinkimas pagal gps koordinates. Kas liecia tr1, tr2, tr3 tai butu ziedas, bet viskas priklausytu nuo norinciu prasivaziuoti ziede skaiciaus. Viskas paaiskes savaites begyje. Skambinames, klausiam kas neaisku, registruojames. +37060079060
  2. tikrai viskas buvo ok ! kaikurie taskai neatitiko realybes, bet lietus padare savo .
  3. nu su porshekejano viskas ok,. daba nauja problem , gal kas esa susidure.. uzsikuria ir iskart uzgesta. turiu tris raktelius, su visais tas pats.
  4. na kol as rasiau , dar virgio nebuvo parasyta. dabar manau daug maz viskas aisku. o telefonas tam ir duotas , kad pasiklaustum. aisku dar virgis galetu visa info sukelkt I pirma temos zinute
  5. ojej koks nepatenkintas,. kada finisas nieks neparase. manau artimiausiu laiku kai viskas bus aisku ir bus paskelbta. atvaziavus is vakaro , tikrai bus kur miegoti. t.y kur isikurti stovykloje.
  6. na nieko blogo ir su ranka susivedineti.. aisku gal ir butu patogiau failiukas su visais taskais.. Bet kas vaziavo pernai , turbut supranta ir mate del ko viskas buvo rankiniu budu.. Buvo nuotraukos, buvo paaiskinimai ir t.t .
  7. gal kas bande kazka kitka ? t.y pritaikyti nuo kito auto ? teko nusipirkti naudota pilna siurbly t,y su visu plastmasiniu korpusu, o viduj radau kaskoki vw siurbly.
  8. kazkur dingo shemio pasisakymai apie " pasikima", taip gal vyrai susitaike.. bet gal prasau i viesuma ? ar slabo ?
  9. nieko pries, bet tu nesiruosi moketi vien del to kad dirbi ir gyveni S ? ir tipo ten moki viska? ir cia viskas px?
  10. turiu, 100 e , caraveles , rastas panasus, gal netgi toks pats. 86168366nulis, Rokiskis
  11. negaliu nepasisakyti... isreziu tiesa ! dalyvavome Kupiskio uzdaryme. trasa puiki ir t.t , visi vaziavome ziedu( ?) , rungtis buvo kuo duogiau iveigti ratu. vaziavau su sidabriniu land rover. trasa buvo sudetinga tikrai. bet kazkodel keletas ekipazu trasa nevaziavo ( lenke didziasas balas, kirto stop juostas, vaziavo nenumatytomis vietomis( jus patys zinot apie ka kalbu ) ) suprantu , kad tai buvo sventinis pasivazinejimas, bet pries starta visi kalbejome , kad vaziuosime taip kaip numatyta.. Isskirtinis sorry melyno Jimnio ekipazui uz eksidenta vienoje baloje !
  12. nea, nu vel juokas gaunasi sakau ir vel as kaltas..... visi kas dalyvavo zino ir supranta
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.