Pereiti prie turinio

Elektroninis spidometras


ramijus

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau ar cia mano tokia kompleksija,ar sedziu ne taip,bet nematau virsutines spidometro dalies.Kazkur nuo 70km/h ir + jau reikia lenkt galva,kad paziuret.Gelikas 87m,spydometras mechaninis.Gal kas zino kokiu tiuninginiu(noretos elektroninio) tokio tipo ale juostele ar kvadratinis ekranelis,ar gal det kokioj kitoj vietoj paprasta.Pasidalinkit mintimis,gal kas kur mate,ar zino ka nors kito.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O sėdynė originali ar iš kito modelio visureigio ištraukta ? Aš , kai turėjau MP I , tai kokias tik sėdynes ten nedėjau, bet vistiek uždėjus originalias , gavosi viskas gerai ir sėdėti ir prietaisus matyti. Buvau mažą " spaortinį " vairą užsidėjęs Rapido ar kok Momo , nepamenu, bet pas MP I rguliavosi vairo aukščiai, reikėdavo nuleisti vairą, tada viskas matydavosi.

O sėdynė , jeigu ne to modelio ir ne tam modeliui, tai daro įtaką . Pažiūrėk ją  ar ten kokio BMW nebus sudėta :)

Redagavo dariukas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazkaip i gelika det kazka bemvo, tai man net mintis nekiltu. Nu kad mersu vairai kazkiek neproporcingi tai aisku, man ir netinka ta didziule baronka, bet labiau manyciau, kad temos autorius paprasciausiai netaisyklinga sedesena ivaldes . :) . O mazas vairas irgi nepades. Ziauriai jauciasi vairavimo diskomfortas, ir kaip kazkas minejo - tada uzstos kitus priborus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.