Pereiti prie turinio

2.7 crd uzgesta vaziuojant


nivadiesel

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, siandien kol parvaziavau 140 km iki Vilniaus 7 kart bevaziuojant uzgeso variklis, sustoji kuriasi kuo puikiausiai. uzkurus ir uzgesinus 2 kartus chekas uzsigesina, vaziuoja normaliai ne serviso rezimu, po kiek laiko vel uzgesta, net stipriai neakseleruojant, anksciau tokiu sposu budavo tik labai smarkiai begejantis ir tik pora trejeta kartu per metus, o si kart 7 kartus per diena. kokiu kas minciu turit ? kuro slegio reguliatoriu keisti ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Nu ble.... . prie anos puokštės prisidėjo dar viena klaida p0243, dingo trauka. Kažkas surišta su turbina.  Šakalių rajonas :angry:  :blink: . Kas įdomiausia tai kartais užeina ,kad viskas veikia ir važiuoja negesdamas, o kartais vos užkūrus ir pajudėjus užsidega čekas ir tik pirmas bėgis lieka. Pastovėjus kokią valandą vėl viskas atsistato į normą. Buvau ištrynęs klaidas, bet jos vėl atsistatė. Kas per velnias???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkas gal būt nekontaktuoja, negali būt visos klaidos iš kart kurios tarpusavyje net nelabai susijusios. Akūmas gyvas? Buvo ir man kartą praeitą vasarą P0836, P0340, P0702 ir dar kažkuri. Nieko nespėjau padaryt, kol iki namų davažiavau viskas susitvarkė ir jau metai laiko jokių klaidų, viskas čiki.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Ka reikia klaida P0340?

Pakeiciau tepalus filtrus.iskart ussikure o paskui nesikure. Ka daryt? Ir dar pries dvi savaites kaskur prasidejo.budavo nesikuria.akuma atjungi 5 min pajungi izsikuria.

Gali būti problema laiduoae. Nes dažniausiai daviklis būna geras.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.