Pereiti prie turinio

Reikia nuomones del kamino


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

Jei reikia brando ir dzin ka pirkt svarbu kaina gera tada jo. Bet jei norisi kad butu tikrai nupirkta daiktas kuris atliktu funkcija tada reikia ziuret kitu pasirinkimu. Svarbu keramika vidus kamino ir kam naudosi dujinis malkinis skystas kuras pirtis zidinys pagal tai kaminas renkamas ir konkreciai vidus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

shiedeliai geri, ju kopija lenku konekt. ir vieni ir kiti labai panasus, tik kaina skiriasi. muryjasi nesunkiai abeji, tik konekt turi nesamonga misini cilindru sujungimam, shiedelio daug patogesnis :)

ir paprastai visi deda 200,  a taip a taip moket reikia, bet valyt lipti reciau :D

Redagavo tunks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sako dek 160 standartas ir nesuk galvos sakau jai sako tiek tada deti reikia 180 :) katilas bus ateityje bet mastau arba malkomis arba granulemis

 

Granuliniams per didelis ir stipriai. Jei desi granuline krosnele/peciu, tai jiems aplamai 80 diametras eina.

200 tai aplamai pati didziausia nesamone mano galva. Esme ta kad toks kaminas neisils, apibegs ir turesi daug daugiau problemu realiai. Na, nebent statysi peciu su vienu dumu vertimu ir tau i kamina vos ne ugnis eis, tada jo, 200 gerai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padaryk paprastą dalyk pasiskambink keliems katilų montuotojams ir jie daugiau paaiškins. Kita vertus man kaminų tiekėjas pasiūlė kaminą statyti su ventiliacija. Turėsi pečiau oro padavimą kurį taip pat galėsi didinti mažinti. Katilinės duris laikyti uždarytas nebijosi kad užsidūmins. Bet turi žinot koks bus pečius nes nuo to kaminą reikia rinktis .  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 

Sitie reguliatoriai butent gadina daugiau nei kad padeda. Kalbant apie pati kamina. Kaminas kad teisingai dirbtu turi but vienodai siltas, o butent toks reguliatorius isvedina kamina ir dar daugiau padaro "paslaugos" uzsinesimui.

 

Autoriui patarciau apsispresti koks bus kurenamas kuras ir pagal tai rinktis. Jei malkinis tai turbut gerai bus ir 160, bet granulem tikrai per didelis. Pats turiu kamina "per plyta" su indeklu, tai kietam kurui buvo viskas ok, o va granulem per didelis. Pas mane i kamina ismetama dumu temperatura viso labo 80 laipsniu, tai jei dar ta traukos reguliatoriu buciau pastates, tai begtu visas kaminas... As staciau ant kamino tokia kepure, atrodo juokingai, skamba juokingai, bet dirba savo darba idealiai. Kaminas "nebega", svarus, trauka ideali.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.