Pereiti prie turinio

Y61 neveikia blokiruote


Rekomenduojami pranešimai

ijungus diff lock nesibokuoja, mirksi lempute ir nieko nevyksta, i tilta vietoj vamzdeliu pravestos naujos slangutes, bet man itarima kelia tas vakumo valdymas kur prie valituvu  varikliuko stovi, nes junginejant nieko nevyksta, kiek suprantu jis turi keisti vakumu padavima , o dabar jis pro virsutine slangute traukia pastoviai ir nesikeicia junginejant, dar bandziau slangutes vietomis keisti, irgi nieko, , gal kas turit minciu kame gali buti reikalas ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paieskok, buvo jau kelios temos apie ta pati.

perziurejau visas temas, dazniausia beda budavo supuve vamzdeliai, o pas mane kazkokia mistika , jausmas kad vakumo truktu, tik neisivaizduoju su kuo ji pamatuoti , turetu buti lyg ir -0.5 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va dar atlikome keleta bandymu, pajungem slangutes tiesiai prie tos kriauses kur ant galinio tilto yra ir su svirkstu padarem vakuma, tai vienas vakuma laiko o kitas praleidzia, , itariu kad taip neturetu buti , gal tikrai ten viduj kaskas negerai, bet kad jis neardomas is lauko puses, dar vakuma buvome pajunge apeinant salenoidus tiesiogiai prie storu slanguciu, nieko nedaro, itariu kad man jis neveiks :(

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Nesinori naujo posto kurti.

Zodziu, mano 61 isimtas solenoidas, vakumo slangutes uzglusintos su varztais. Kokius 3 men viskas ok, o siandiena ryte pradejo prietaisu akydelis mirkset, kad diff lick ir abs off. Zodziu, galvoja, jad diffas sublokuotas. Bandziau ir tiesiogiai prie kiekvienos slangos jungti- nieko nesigauna, tad reikia Jusu pagalbos. Kaip sita nesamone uzgesinti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, pas mane buvo ta pati problema su diff lock lempute, skydelyje dega bet tiltas nesublokuotas. Problema radau laiduose po masina kurie eina nuo blokiruotes pusles tilte iki priekio. Kazkur per viduri masinos tie laidai sujungti su fiske, pas mane ta fiske supuvo ir kai gaudavo dregmes prasidedavo nesamones, tai as tiesiog nupjoviau ja ir sulitavau laidus ir uzdejau kembrika. Problemoa su diff lock daugiau nera.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.