Pereiti prie turinio

Talpus ir taupus parketnikas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Keičiasi poreikiai tai reikia keisti ir transporta.

Ieškausi tik dyzelinio auto su diiiiidele bagažine. Nebūtinai 4x4, bet reikia kad būtų aukštesnis, nes iki namų 2km per mišką.

Norėčiau išsitekt su -+4000-4500

Žvalgausi į xc70 bet kaina tam kartui biškiuką per didelė.

Kia sorento įtariu jau kuro sanaudos bus nemažos. Na ir išlaikymas turbūt daugiau link normalaus visureigio bus (padangos ir pn).

 

Kokie dar galimi patikimesni variantai, kad ir žmonai ne sarmata būtų važiuot ?

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai už tokia suma joks Subaru (ypač dyzel) su diiiidele bagažine, subaru tik didelė bagažinė outback, bet ne diiidelė ir joks allroadas (pinigų ryklys remontui).

Ryklys, ne ryklys, bet remontas už III guolio brangesnis.

Taip pat reikia nepamiršt, kad ir mašina dar ne tai publikai ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xc 70 bus sunku surast uz tokia kaina ,nes diesel tik mechanika tektu ziuret atnaujintas automatas jau uz biudzeto ribu ziurek Subaru outback bet ten tik benzas,diesel Subaru pirmos kartos labia silpni  audi motorai galingi bet ir grandines trukineja air maticas prie tokiu minusu gryba pjauna

Redagavo Justas81
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Subaru pirmieji dyzeliai kaip suprantu nelabai ir patikimi nes daznai skelbimuose su variklio defektu pasirodo. Jau is patirties zinau kad ner blogiau turet masina su nepatikimu motoru :) allroad atmeciau del vaziuokles remonto kastu. O jei susidet paprastus amortizatorius tai gaunas paprasta zemagrinde quatro. Tai vos ne geriau koks citroen, bent remontas pigesnis :D o kaip xc70 eksploatacija? Prie baznycios pasedejes pora men gal dar sukrapstyciau viena kita tukstanti. Bet jei nupirkus iskart remontas uz 1500 :o beje o ka manot apie mineta kia? Patikimumas/ kuro sanaudos?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xc 70 bus sunku surast uz tokia kaina ,nes diesel tik mechanika tektu ziuret atnaujintas automatas jau uz biudzeto ribu ziurek Subaru outback bet ten tik benzas,diesel Subaru pirmos kartos labia silpni audi motorai galingi bet ir grandines trukineja air maticas prie tokiu minusu gryba pjauna

Gal ir ne pats patikimiausias sprendimas yra Airmatic pakaba, bet man dar nepjovė grybo nė karto. Pirmos kartos Allroad'ai turėjo bėdų su orine pakaba.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

I audi gali sudet paprasta pakaba ir ji bus auksta nes ejo ir be airmatic sistemos allroad, Volvo patarciau pirkt benza ir det dujas,kia senesnis motoras silpnas galios mazai tai sanaudos nemazos,patarciau pagalvot apie benza ir det dujas ir pasirinkimas auto didesnis ir masinos nebus su ridom milijoninem

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zinai kad zalia saliara i lengvuskes jau baiges ? Sniau buvo galima ukininko auto ukio reikmem vaziuot,o dabar uztrumpino pilnai.Zalia saliara tik pirminiam apdirbimui,taip kad koks trasu nuvezimas iki lauko jau baudziamas.

sito dar neteko girdeti.Reiks pasidometi

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.