Pereiti prie turinio

Birmantas

Nariai
  • Pranešimai

    103
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Birmantas turinys

  1. Sveiki, kolega pirkt nori toki modeliuka Dodge Nitro 2.8crd 130kw. Klausimas ar variklis cia tas pats "geras" VM ? ar jau patobulintas? Gal dar kas ka zino?
  2. https://www.google.lt/search?q=touareg+3.2+i+engine+chain+replacement&tbm=isch&imgil=-bG9bpLXcHincM%253A%253B7GhYvxyo7FdFKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fforums.vwvortex.com%25252Fshowthread.php%25253F4871878&source=iu&pf=m&fir=-bG9bpLXcHincM%253A%252C7GhYvxyo7FdFKM%252C_&usg=__9K3jlXZ067Er5iBaMOJCm1GPWFU%3D&biw=1366&bih=662&ved=0ahUKEwiYvd3d9OrTAhWC_iwKHeKYDGUQyjcIPg&ei=IvUVWZikJYL9swHisbKoBg#imgrc=-bG9bpLXcHincM: Grandiniu ziurek kad nereiktu keist.
  3. Uz tokius pinigus pastoviai 4x4 tai tik subaru, audi ir mersas ml, visu situ isvardintu priekis prasisuka isijungia galas..tik del pirmos kartos santa fe nezinau...Jum dar iseina Hyundai tuscon-mazesnis negu santa fe, metai geri salyginai ir yra migtukas pastoviai 4x4 kaip ir xtraile..
  4. http://www.dalaida.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=120&Itemid=45
  5. arba vairo koloneles sliekas uzverztas, kad butu pasleptas klibejimas
  6. kiek domejaus santa fe 2 kartos 2.2 dyzeliu, tai viena is ligu kad uzsikisa tepalo paemejo filtras karteryje ir paskuj viskas saibom,tai geriau nusipirkus iskart pasikeist
  7. Nusipirkau Autocom, gal kam klaidas nuskaityt/istrynt?

  8. Klaidas nuskaityt ir istrynti galiu as, isigyjau autocom tik dar zemeles reik apkakot kad viska suprasciau:D
  9. Jo tik i auksciausia pavara varyt... ( asmenine patirtis) , pasikelk bet kuriam servise masina ir uzsikurias paspausk iki 70 ir tikrai rasi kur uzia...
  10. VOLVO AWD buvo naudojama viskozinė mova 2001-2002 metais. Dėl 2 mm arba didesnio padangų protektoriaus nudilimo skirtumo tarp priekinių ir galinių ratų gali sukelti viskozinės movos perkaitimą, po kurio lieka triukšmai arba prarandama galinių ratų pavara. Nuo 2003 metų naudojama Haldex elektroninė AWD sistema gali turėti problemų su solenoidais arba elektroniniu valdymo bloku. Haldex AWD sistemos slėgio/temperatūros daviklio gedimas iššaukia ratų „susiblokavimą“ posūkiuose, kaip 4x4.
  11. Aurimka401 : Norėčiau aš pamatyt XC90 už 6000Eur su kuria nebūtų bėdu Tai rasau, kad galiu parodyt
  12. kalbama apie xc90 , apie xc70nieks nediskutuoja, ok subaru patvaresne vaziuokle, bet ratu guolius keisi dazniau uz kosmosa pinigu, pravazumas subaru geriau, nors nieks nevaziuoja su xc90 lauzyti po miskus ir krumynus(ne ta klase) taciau per labai prastos kokybes kelia ar dirvozemi volvos pakankamai uztenka, geriau jau dazniau pagulesiu po volvo bet nors komgortiskai vaziuosiu , cia kaip taburete su foteliu lygint.
  13. tevukas rinkos tarp subaru ir volvo, pasirinko volvo ir manau nepralose, vienintelis subaru privalumas pries volvo tai pravazumas turbut, bet zvejybai tai nk nereiskia, o del daliu tai srotines dalys tikrai ne kosmosas, tvarkesi vaziuokle tevas tai palyginus su mano ml tai variklio pagalves brangokos buvo o siaip viskas ten normaliai, 6000e turi ant masinos turesi ir ant traukes 5e brangesnes. Atsisesk i volvo ir i subaru suprasi kad tau to vezimo nereikia:)
  14. manau ar geras degimas gali nustatyti su stroboskopu. Grandines issitampo ir tarkim neatitinka puse danties ir pabega degimas.
  15. jai mafa atjungi ir nieks nesikeicia jau negerai, reik ziuret koks kuro misinys ant duju ir benzo, jai ant duju riebus misinys, benzo kompas isproteja ir sausina benzina nuolatos ir tada nesamone pasidaro, klema nuemi uzdedi turi kazkuriam laikuj padet.
  16. ta varzta galima paverzti, taciau nevisada tas padeda, nes jai didelis isdilimas reik daug verzti, o tada darant posuki vairas negrizta atgal,reik rast aukso viduriuka, jai isdilimas nedidelis, gal ir pades, bet cia laikinas dalykas
  17. tai kad neprisiregistruosi savo tlc permetes vaira,nebent i latvija vaziuosi registruoti ir technikines persivarineti..
  18. cia biski ne i tema,taciau masina ta pati, kas blogai su tais 2.5 dyzeliniais varikliais? kad skelbime daug idetu su motoru defektais?
  19. hmm, kiek zinau benzinam jei tepalo ziedai buna mire matuojant kompresija ji buna didesne negu priklauso, manau pas dyzelius tas pats turi buti..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.