Pereiti prie turinio

Reikia teorines mechaniko pagalbos


want3d

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Ne paslaptis, kad gimsta lietuvis jau is karto staliumi, mechaniko specialybe igyja dar ankstyvoje vaikysteje isarde pirmaja savo masinele. Toliau igudzius tobulina ir per rankas perleidzia ne viena auto. 

Problema nutiko kolegai. Gryzes is parduotuves, pastate auto kaip iprastai, po dvieju dienu megino vel vaziuoti o ji ne pipt. Mechaniku as neuzaugau, bet sugalvojau patikrinti starteri. Pasiimeme indikatoriu ir liepiau kurti, lempute ziebesi. vadinasi pats starteris... Kadangi siame auto jis randasi gana nekomfortabilioje vietoje, nuvezeme auto i vietines reiksmes serviziuka. Ten be problemu istate kita. Sukasi kaip vilkelis tas naujas starteris, tik kad masina nesikuria. 

Gal kam teke tokie cirkai? Viskas veike, dabar nebe. Kas gali durnavoti? Signaleks (gamykline ir II lygio papildoma)? Ar cia tik specialistas koki siurblio laida pamirses prisukti? Geri patarimai veltui nenueina. Patarinekit, zmogui neuzilgio keltas namo, o masina nesikuria. Traukti neina, automatas. Laike ir nuo klemu nuemes, ir klemas susukes i kruva, neva klaidos dingsta... Tiesa, diagnostikos kompas apsoliuciai nieko nerodo, jokios klaidos... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 99
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Kolegoms padėtų, jei parašytum koks automobilis. Dyzelis/benzinas.

Ir jei nuosekliai, tai starteris nesuko variklio.  Po to pakeitė starterį ir dabar variklį starteris suka, bet nesikuria.

 

Pirma mintis - gal kuro variklis negauna ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rasiau, Rimuk, 320d

 

mano kaip svako specialisto tokia pat nuomone, bet blemba, servize masina, gal gi ne glusai, turetu atrodo suprast... bet nesupranta.

 

kazkada mes kregzdes motora keitem is 1,8 I 2,5, tai ir vieno laido nepajungem, suka, bet nekuria. Suka gana laisvai, kaip ir cia, o griebimo ner. Vos I baka nelindom, bet po to issimiegojom, sako rytas uz vakara protingesnis, ir radom laida. Prijungem ir kaip vejas ir poros sukiu uzgriebe...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. kuras nedaeina iki variklio

2. kuro voztuvas neatsidaro

3. signalizacija neatsiblokuoja

4. imobilaizeris

 

jei ten elektroniniai purkstukai, gal kuro srauto matuokle, ar kaip ji ten vadinasi, uzsikimso

o gal pamirso koki slapuka ijungt :)

 

gal ir kvailos mintys, bet as nuo ju ir pradeciau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Signalizacija ten jam siki gesino masina, nes batareika buvo nusedus, paskambino ten kur jam ja montavo ir liepe issimti tam tyc saugikli, kad ji nebeveiktu isviso. Kai taip nutiko, jis ir ideda ir isima ta saugikli, signalke uzrakina atrakina, bet jokio skirtumo. Tai gal tos signalkes ten jau kaip ir atkristu. Nebent dar ta gamykline kazkokia, bet kur ji ir kiek nagla, ten jau niekas nezino... abejociau ar butu gamykline blatna, nes kai pirko masina, jam reikejo isideti II lygio... del draudimo. Klemas nuimineti butina seip junginejant elektros prietaisus...

 

Ka, kuro tiksliai yra. Durni, bet ne tiek. Zinom kiek uzpyle.

 

 

Slapuku nera jokiu.

 

O visi kiti zodziai man per sudetingi. Bet rytoj eisim iki to servizo, meginsiu kazkaip paaiskinti tam meistrui ka jus cia susaket. Tik neisivaizduoju kaip. 1.lietuviskai nelabai suprantu, o reikes angliskai kalbetis. 2 kaip piemuo, nesuprantantis gali meistrui servize pasakyti ka jam daryti? Bus sunku. Bet meginsiu. Aciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai jei purkstukai durniuotu, tai ant kompo turetu matyti bile kuriuo atveju, ar jie bebutu elektriniai ar ne. Gal ne butent kuris, bet kad kazkas blogai su jais. Ne?

2006m auto

 

kaip patikrinti ar veikia? Girdetis turi?

 

vaziuojam iki serviziuko. Jis seniai aisku nebedirba, bet gal auto ant kiemo rasim. Pazirzysim, pasiklausysim kas ir kur zyzia

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia net negriebia, kuras visa laika is kolonkes, paciu norvegu... tai gi pas juos atsakingai ziurima ir chalturu nebuna. 

Zodziu buvom nuvazeve, masina radome lauke. Anksciau tiksliai kazkas zyzdavo tik ikisus rakteli. Net kai jau starteris buvo gatavas, vistiek dar garsu buvo zyzianciu. Dabar ir po kapotu lindau, ir po masina guliau ir visaip kitaip klausiau, jokiu zyzimu. Tiesa, po kapotu kazkoks silpnas zyzimas yra, bet ne trumpalaikis, ten tyliai ir svelniai zyzia nuolatos. Gal mase. o varikliuku garsu jokiu nera. is niekur. 

Nu nezinau, man glusui viena mintis-maisteris bus pamirses laida koki mases prisukti kur nors. kaip daznai buna keli laidai po vienu sriubiku... 

Keisciausia, kad jis vaziavo iki tol be jokiu problemu, ir viena diena jau nebe. Sakyciau durnavoje butu, kokiu kitokiu trikdziu butu pasirode ar ka. dabar tiesiog prisiparkavo ir.... diagnoze-starteris. Po jo pakeitimo galejo imti ir atsirasti siurbliu gedimai? 

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip ir sakiau, anksciau girdedavosi, dabar mes kaime, kur mirtina tyla ir as girdziu kaip medziai auga, bet kad koks zyzimas butu, kuris anksciau kazkoks budavo-nera. mirtina tyla. Nes ir jis sake kad anksciau isgirsdavo zyzima. 

Tai jei gerai suprantu, tai purkstukai turetu atkristi jei jau siurbliai neveikia, taip? 
Signalke apeiname su saugikliu, kuri nurode tie, kur ja sumontavo. Tai irgi atkrinta, ane? 

Rytoj, meginsime nuvaziuoti kol jie dirba, ir pameginti aiskinti del kuro siurblio. 

O kaip rakteliai du galejo pabegti nuo masinos?  nu tie imobilaizeriai. abudu? 

 

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matai, ten servize ji kurenti megino, be musu. nezinau ar jis is pradziu kuresi ar ne. Dabar tai tiksliai ne. Suka bet ne nemegina, tuscia eiga. Nu be kuro atrodo. Juo labiau kad tas siurblys nebesigirdejo. 

saugiklius servizo maisteris visus atsakingai islupinejo po viena ir istikrino. bet tik is burdacioko. gal dar po kokia sodyne, ar kapotu koks gyvate slepiasi. kas ten zino ar jie pirma trumpa padare ir tik tada klemas nueme, ar pirmiau nusuko akuma. 

Laidu nelabai matysi, pas E90 starteris po kolektorium, ir dar i vairuotoja nosimi atsisukes, labai ginekologiskai itaisytas. Praktiskai starterio ne nesimato, ciut ciut pro tarpeli koliko ten sviesdamas matai. Juo labiau, kad ji keiciant, reikia nusiardyti labai daug. ne tik plastmasiu, ne tik kolektoriu, bet ir daugybe fyskiu. 





Meginu dar cia ziureti be per sudetinga. http://www.bimmerfest.com/forums/showpost.php?s=da39cc5170049d0727188d8b65f7a802&p=6409754&postcount=3

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Valdai, o kur ji tame BMW kazin ieskoti? Nes jo saugikliai niekur nepersikele nuo 91m kaip budavo burdacioky, taip ten ir dabar... 

 

 Būna toks https://en.wikipedia.org/wiki/Inertial_switch ,pas mane jis dešinėj pusėj ties ugniasiene. Bet nemanau, kad bėda čia.

 Saugikliai- vienas blokas paprastai prietaisų panelės apačioj(arba "bardačioke"), kitas po kapotu.

 Pasileiskit siurblį, tada matysit.

Redagavo valdas-76
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu jau turite diagnostine iranga tai galejot pamatuoti kuro slegi ir ar mato variklio sukius kai pradedat sukti su starteriu.Jei diagnostika sudina ir neina matyti parametru realiu laiku pradekit nuo saugikliu.Yra dar keli prie kompiuterio desinej pusej prie variklio.Jei saugikliai geri tai paklausykit ar uzia zemo slegio siurblys bake.Pasukinkit varikli ir neisjungus degimo klausykit bake ar uzia.Jei uzesio nera reiks dasigauti iki siurblio ir pamatuoti galima ir su lempute ar ateina itampa.Pratikrinkit ka jums parasiau kai bus daugiau info galesiu toliau padeti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Diagnostines irangos mes kaip ir neturime. Servize ja pasijunges meistras buvo. Ten vadovauti mes kaip ir negalime, juk oficialios dirbtuves. Bet jau kolega neviltyje, o norvegai bamas krapsto, todel buvo imtasi plano B. Klausiam zinanciuju ir meginsimi uzuomenomis jam paaiskinti ka dar jis kaip meistras galetu paziureti... gal ziurek, netycia rastu po to kai mes ale speliosime jam.

 

Man tik vistiek nesuprantama, masina kaip kaulas buvo, niekada nebuvo jokio trikdzio, na pagaliau vienas islindo-starteris. Pakeicia starteri, o po pakeitimo ji daugiau nebesikuria, siurbliai, purkstukai, reles, saugikliai... kaip taip imanoma? Nu gedimas, nu gerai, net ir mano sename auto viskas is karto nesugenda. Tai ten, tai sen, bet ne visur is karto. Greiciausiai jis kazka tik kujovai pajunge keisdamas starteri. Nesamone kad taip eme viskas ir uzlinko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paporinsiu du atvejus, pirmas 320 d antras 530d, abudu stovint sugedo.. 320 buvo isardytas gabalais po to kai pasibaige kantrybe, keista viskas, ziureta taipat, numiro....

530 po voztuvu keitimo numire , atvaziavo i garaza savo eiga dar... Po keliu dienu surinktas sustyguotas , neina nors uzmusk, kompas pradzioj rode per maza slegy, veliau pasirode kad atsiriso raktas...

Tad jeigu klemas nuiminejot galejo pabegti, daznas varijantas, jokie saugikliai reles ne prie ko, praziureta sitie visi veiksmai belekiek kartu, jungta bet kiek kompu. Vaziuoja 530 po siai dienai..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.