Pereiti prie turinio

labai reikia nuomonės Mitsubishi Outlander


Rekomenduojami pranešimai

Nors imk ir persiplėšk, labai reikia nuomonės apie Mitsubishi outlander pirmos kartos nes reikia apsispresti ar mitsius pirmos kartos ar outbac antros kartos. Nes vis dėlto metų ir kainų santykis yra....

Kokiu principu veikia 4x4 ar galima lyginti su subaru?

Kaip važiuoja pažliugusiais laukais?

Kaip motorai 2.0 ir 2.4?

Kaip tiltai, sankabos?

Kaip su rūdim?

Kaip jų važiuoklės laiko?

Kaip elektrinė dalis ar labai komplikuota?

Apie salono plasmasių kokybe nekalbam, techninė pusė.

 

Redagavo Frontis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Tema senoka, bet nuo šios vasaros esu Outlanderio savininkas, gal kam mano patirtis bus įdomi. 2008 m. egzempliorius su 2,2 HDI dyzeliniu varikliu. Tas variklis - geriausias auto privalumas, 380 Nm sukimo momentas + geros padangos leidžia be problemų važinėti miškų keliukais, šlapia pieva, smėlėtais miško plotais, net po kirtimą teko pasivažinėt :) Tikrai bekelei netiks - kėbulas silpnokas. Po važinėjimų išpurvinus - iškart reikia plaut, nes atrodo kad dugnas korozijai nelabai atsparus. Trasoje malonu vairuoti, stabilus, pakaba vidutinio kietumo, kuro sąnaudos panašios į deklaruojamas 6,5 trasoje/ 9,6 mieste / 8,0 vidutiniškai - važiuojant 2 varomais. Kaip X-trail'e, yra perjungimas į 4x4 auto ir 4x4 pastovaus sukabinimo.  Sėdynes galima lankstyti rankomis ir elektriniu valdymu, tūrio nemažo, gale dvi papildomos sėdynės vaikams (suaugę netilps, vietos tik japonui :) (viso gaunasi 7 vietos). Pirkdamas lyginau su Honda CR-V panašių metų, tai pasėdėjus Outlanderyje Honda pasirodė per ankšta. Tiek info, jei kas domina - rašykit.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sveiki. Ka geriau patartumėte outlanderi ar rav4 nuo 2009- 2010m dyzeliai ir tik automatai? Kaip outlanderio izoliacija? Pas ji dviguba sankaba automato ar negendanti? Panašiai gal kaip dsg? Tie labiausiai neramina dalykai pas šį modelį Gal kas toyotos automata isdergsit?

Redagavo tomoshius123
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.