Pereiti prie turinio

tomoshius123

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda

tomoshius123's Achievements

0

Reputacija

  1. o kaip jų automatai, niekam neteko remontuot?
  2. Kretinga. Man labai nedega, laiko turiu dar nemažai... šiaip važinėju po Lt ir pagrinde po Lv, jei į kurį galą nusimatytų važiuoti, tai gal kur ir arčiau būčiau, iš Vilniaus kaip ir suprantu? Būtų ištikro idomu pačiupinėti,pasižiūrėti iš arčiau į jį, nes nėra aplink nė vieno pažystamo su kuo panašiu.
  3. neblogai atrodo. Na bet stoguose nematau to skirtumo, gal dar tiesiog facelifto nemačiau tikro? . Aišku dabar kiek tie Hab'ai kainuoja tokiai? aj tai dėlto susitaupo kažkiek tos saleros ar dėl ko kito labiau jų reikia?
  4. sorry bet kas tie HABai? nu tai čia jau nerealiai gerai,netgi trasoj čia per 3m? tai dar nedaug sakyčiau. va stogo, tai neatskyriau. Va šitas irgi facelift, bet stogai vienodi https://autoplius.lt/skelbimai/hyundai-terracan-2-9-l-visureigis-2006-dyzelinas-5248059.html
  5. nu šiaip juk paprasta automatą galima tempti nedaugiau 40km/h ir nedaugiau 50km atstumu berods, nebent pas šitus automatus kažkas kitaip. Na aš ir pilu ir pilsiu tik iš degalinės. Kiek km šiaip prasukai jau su juo? kaip šis variantas ką galvojat? https://autoplius.lt/skelbimai/hyundai-terracan-2-9-l-visureigis-2005-dyzelinas-5438563.html
  6. Sveiki, prikelsiu tema. Gal kas daugiau gali apie juos papasakot,kiek tų gedimų būta? Pirkčiau nuo 2004m 120kw automatą, iki 4k eur. Ar automatai laiko? Ar tiek dažnai linksta tie siurbliai, kokios jų šiandien kainos? Būtų pirmas visureigis, ar verta į šitų pusę žiūrėti?
  7. Sveiki. Ka geriau patartumėte outlanderi ar rav4 nuo 2009- 2010m dyzeliai ir tik automatai? Kaip outlanderio izoliacija? Pas ji dviguba sankaba automato ar negendanti? Panašiai gal kaip dsg? Tie labiausiai neramina dalykai pas šį modelį Gal kas toyotos automata isdergsit?
  8. Sveiki, Prikelsiu šią tema. Susidomėjau būtent Land rover Diskovery 2, nuo 1999, automatu ir 2.5 TD5 ,gal kas gali daugiau apie situos agregatus papasakoti? masinos nesiruosiu nieko stipriai ruosti ar modifikuoti, nes bus kasdienine,kelionine ir t.t... taip kad reiks ir komforto plentu vaziuojant ir nedidelio pravazumo kaime, tuom man sis visureigis ir atrodo tinkantis, o gal as klystu? imetu keleta nuorodu ir tikiuos kad teisinga linkme nuziurineju, jei ne pataisykit, Aciu :)/>/> http://auto.plius.lt/skelbimai/land-rover-discovery-2-5-l-visureigis-2001-dyzelinas-2866173.html http://auto.plius.lt/skelbimai/land-rover-discovery-2-5-l-visureigis-2000-dyzelinas-2835102.html http://auto.plius.lt/skelbimai/land-rover-discovery-2-5-l-visureigis-2002-dyzelinas-2894941.html sie man atrodo tinkamiausi, ana klaipedoje apziurejau, buvo visai grazus, kebulas gana svarus,salonas tvarkingas, kur korozijos zidiniu pagrinde ieskot? ar jie sitie modeliai taip pat megsta rudyti? neatsisakau ir mechanines, bet pirmenybe teiksiu automatui jei jis nera opi problema :)/>/> beje ar visi turi orines pakabas?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.