Pereiti prie turinio

SS nenoriai dirba


Svečias Mentalistas

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Mentalistas

Sveiki. Samurajus po metų stovėjimo, 1.3l. Kuriasi, dirba, tačiau gazą priima nenoriai, nori gęsti. Kartais gazą ima normaliai. Ant laisvų taip pat purpsi ir kartais užgęsta. Pradžioje galvojau, kad pliurpsi lyg nedirbtų vienas cilindras dėl žvakių. Visos žvakės dirba. Kuriuos galus žiūrėti? Kuro filtriukas, esantis prie motoro pilnas, iki ten panašu, kad kuras ateina kaip priklauso. Po nakties starterį teko pasukti gana ilgai, kol užsivedė. Po užkūrimo vėliau kuriasi pakankamai lengvai. Važiuoti galima tik ant aukštų apsukų, tada pagauna ir lekia gerai, kol gazo neatleidi.  Užvedus ir nieko neliečiant, pabirbia apie pusę minutės ir, apsukos ima kristi iki kol užgęsta. Patarkit, kur sliekų ieškoti. Ačiū.

Redagavo Mentalistas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias Mentalistas
 

Važiuoja liaudis su standartiniais karbais ir važiuoja visai gerai. :) Su negražiu variklio darbu problema rasta, pastebėtas vienos vakuuminės pasislėpusios šlangutės trūkumas, kuri ateina į kolektorių. Pirštu uždengus jos vietą prie kolektoriaus darbas akimirksniu pasitaisė, apsukos laikosi (tiesa, važiuojant vis tiek buvo užgesęs atleidus gazą, bet po to vėl viskas tvarkoje, nesuprasi..), nepurpsi lyg nedirbtų koks cilindras, tad šlangutė užmauta ir viena bėda, kurios bėda nepavadinsi išspręsta. Ačiū patarusiems.

Redagavo Mentalistas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias Mentalistas

Prasidirbo. Variantas, kad buvo išsausėjusios karbo membranos, nes stovėjęs jis ne mėnesį ir ne du. Dabar dirba, gazą ima, apsūkas laiko ir kuriasi gerai.

Redagavo Mentalistas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.