Pereiti prie turinio

galloper gedimas


galoper

Rekomenduojami pranešimai

sveiki turiu tokia problemele, mano galloperiui dirbant ant laisvu apsuku pradeda siek tiek drebeti motoras,drebejimas jaucemas sedint masinoje,ir beveik visada to drebejimo metu pradeda duminti.Salta bei silta kuresi be problemu,variklis dirba graziai apsukos nesokineje,pradejus vaziuoti visas dumingumas dingsta,trauka gera. Po pasivazinejimo palikus auto kokiai minutei padirbti ant laisvu apsuku vel jiaucesi lengvas variklio drebejimas ir beveik visada pasipila dumai.Taigi kas jam cia galejo nutikti? as galvociau kad gal salerkos filtra pirma reiktu pasikeisti nes kuras tai is kaniuku,arba kokia forsunke gryba pjauna,kaip jus manot?                                                                                                       

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai panasu kad vienas purkstukas ant laisvu nepramyza, arba myza blogai. bent jau pas mane labai labai panasus simptomai buvo kai forsunke uzsilenke.

o filtriuka uz 4lt labai pravartu tureti pries pompa po kapotu jei pili to is kaniuku to is puoduku. kad ir leikoj sietelis yra vistiek tas filtriukas reguliariai  kas 3 men uzsikisa nuo brudo

Redagavo tunks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Nuotrauka radau internete, bet pas mane va toks. o seip, tai galloper tik 2,5 is dyzeliniu ir buvo. Klausdamas koks motoras, turejau omeny ar jis ne kokios kitos masinos. Seniai turi? Gal jau daug vaziuotas. Susivienodyk voztuvu tarpus, nusivalyk ultra garsu purkstukus. Man taip padare. Patikek, kaip i kita masina persedes buciau. 

egr1.jpg

Redagavo want3d
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.