Pereiti prie turinio

Benzinui atsparus hermetikas karbo surinkimui ir remontui


džintato

Rekomenduojami pranešimai

Hi Kolegos... kas žino benzui atsparų hermetiką - esmė tokia, kad moco karbą išardžiau, tai greitintuvo membrana vos vos įtrūkus... manau biški tept-lept ir būtų liuks... bet mannol paėmiau "atsparų visiems auto naudojamiems skysčiams", tai surinkus užsivedė liuks, bet dirbo gal 4 min. vėl išardžius karbą radau išpliurusią košę... gal kas patars ką nors?

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai naudok specialų tam skirtą. Pavyzdžiui nusivežk tą detalę, ten kur motorinius pjūklus remontuoja, kad ir čia www.parkutechnika.lt ir pateps tam skirtu hermetiku, nes pjūklai būna ant hermetiko tarpinių surinkti ir jis tikrai atsparus naftos produktams...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai esmė tame, kad ta membrana su vykruntasais, ir iš jos "išaugęs" greitintuvo strypas (tipo duodant gazą staiga strypas spaudžia menbraną, jos apačioje kameroje yra benzas, kuris spaudžiant purškiamas į degimo prieškamerę... galvojau kažką burti, ber plonos ir tamprios  medžiagos atsparios benzinui... neradau... tarybinio biocheminės apsaugos kostiumo medžiaga aptirpo ir susisuko... :)  rem. detalė kainuoja 19 eur, suatsisiuntimu apie 30 eur... brangu... tai va ir galvoju, kad jeigu tepti tą pusę, kuri su benzu tiesiogiai visą laiką nekontaktuoja, tai hermetikas gal ir laikys...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Belakstant beieškant tinkamų pakaitalų ar klijų pasidarys daugiau nei 30 EUR. Ir paskui užgesi kur nors 100 km nuo namų :scratch:

Suprasčiau tokius variantus nebent jeigu membranos neįmanoma gauti...

Redagavo alga
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Karoč dėkui visiems Kolegoms :salut:... rastas sprendimas... kol kas pabandžiau su hermetiku pažaisti (surinksiu ryt ir keleta dienu pabirbinsiu), bet radau naują tinkančią karbo replika už 29 eur... jeigu su hermetiku nepavyks - keisiu visą karbą ir bus liuks... :cheer:

Redagavo džintato
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.