Pereiti prie turinio

znk888

Rekomenduojami pranešimai

Siandien apturejau problemeliu su parkingu. Vaziavau plytinen 20 valandai rezervas uzmestas pralekt kartais. Isvaziavau gerokai anksciau kadangi nusprendziau nusipirkti delimano patelniu. Vaziuoju i mindaugo maxima i antra auksto parkinga, privaziuoju prie slagbaumo, paimu taloneli (dvi val. nemokamai galima stoveti) ir vaziuoju i dangu, tai yra i virsu :D Vsioo gerai pastatau masina, nusiperku delimano patelniu, griztu laimingas masinon, o cia ir prasideda, privaziuoju prie slagbaumo ir automatas nepriima  bilieta, tiesiog pilkas ekranas ir vsio, net i informacija paskambint neeina. Gale renkasi eile visi kreivai ziuri, nusprendziu praleist zmones, jie vaziuoja ore, vsio ciki puki, privaziuoju vel ir tas pats pilkas ekranas, nu brac nesekme kazkokia, ne mano diena matyt :D Tai pasikartuoja apie 5 kartus, nueinu i aparata prie iejimo, ikisu taloneli, raso moketi nereikia ( Man ir taip aisku kad nereikia, bet ka tokiu atveju daryti )eilini karta privaziuoju, nesigauna nieko, nusprendziu prasokt is paskos masinos, vistiek slagbaumai matant kliuti negali uzsidaryti, tad tureciau prasokti, stoviu vietoj, antena uzlenkta, slagbaumas ant kapoto :D po truputi griztu atgal, prieina is galo zmogus, kulturingai pradeda gelbet gal ne ta puse kisi ar virsum, nu zodziu niekaip nesgauna. Privaziuoja jis su savo auto, sakau pamegink su mano taloneliu, ir ka gi, vaziuoja ore :D atiduoda man savo taloneli. Pagaliau prisiskambinu apsaugai, paaiskinau situacija, pasakiaukas veluoju, gal vaziuoju per bortelius tos ju, pamaste ir sako palauk, tuoj ateis apsauginis, laikas apie 19.10. Laukdamas dar pora kartu meginau privaziuoti, nesekme mano puseje. Laikrodis tiksi, jau 19.30 prisiskambinu dar karta, aiskinu vyrai veluoju, vel jiems sakau vaziuoju per bortelius, manes klausia, eee tu dar lauki ? :D Ir vel sako tuoj ateis. Laikas 19.40, pasiziuriu i klirensa, pasiziuriu i bortelius, ir kyla abejoniu kad gali siek tiek kliuti tiltu karteriai, 19.45 nusprendziu vaziuoti per bortelius, isedau, uzvedziau, ziu pareina, privaziuoju duodu jam bilieta, tas pats neveikia. Padaro isvada, kad per aukstas auto...  Praleidau prie slagbaumo 50 min....  pavelavau i kartodroma... pavedziau kolegas....

 Kyla klausimas ar buvo kam panasiu niuansu su parkingais vairuojant visureigius? Ir seip manau kad gal kam ateiciai pravers :)

post-4549-0-08697300-1431372460_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai kolegos, ateičiai kad žonotumėte: automatiniai šlagbaumai dažniausiai reaguoja nuo magnetinių daviklių įrengtų prieš sustojimo vietą... elementaraus kibiro padėjimas ties sustojimo linija duoda impulsą kad suveiktų pakėlimo mechanizmas. dar dažniausiai pats užtvaras gali laisvai būti raniniu būdu atidaromas (nepakeliamas) link važiavimo krypties, kad koks nors lochas nesustojęs jo nenulaužtų... 

 

tau greičiausiai nesuveikė nes auto per aukštai

Redagavo džintato
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš su savo MP I  " Baltu autobusu "  3  kartus antrame aukšte toje pačioje vietoje stovėjau. Už nugaros eilė, pyksta visi, aš jiems sakau , kad sugedo. Ir neprisiskambinsi ir niekam nieko nepasakysi, kol kažkas iš minios  nepasakė, kad dačikai nemato . Parodė, kaip atidaryti :) :

Aš vairuotojo pusėje išlipęs , jis kitoje , abu su kojomis uždengėm groteles ir šlagbaumas atsidarė :)

Nuo to laiko į viršų nevažiuoju. Apačioje prieš estakadą į dešinę suku , ten visada yra viena vieta, prie medžio kampe, nes tik su visureigiu galima ten pasistatyti, kadangi aukštai sėdi ir matai visus kampus. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.