Pereiti prie turinio

del samurajaus variklio


Albertas2

Rekomenduojami pranešimai

Viskas yra įmanoma , tik patartina variklį dėt komplekte su ta dėže kuri skirta tam varikliui arba bent panašių parametrų . tavo atveju dėžę patarčiau naudot arba nuo VW-LT , arba nuo VOLVO  dyzelio .

Keičiant į kitokį variklį visada atsiranda krūva papildomų darbų - viskas priklauso nuo įrankių kiekio ir kaip pats su jais draugauji.

Redagavo Klevas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip idet golfo varikli i samuraju tau Vycka papasakotu viska isamiai, beje deze nuo samurajaus 1,3l ;) Bet as daryciau kaip Dusk sako, nes pats turiu kaip tik toki pasidares gal pries desimt metu ir vis dar dziaugiuosi tokiu apsisprendimu, ir niekada del to nesigailejau ypac kai po kalnus lakstyt reikia :) tiesa stovi jis pas mane garaze dabar ant kaladziu jau antri metai, nes tech apziura jam praeiti, kaip Gince sako: daug vargo ir investiciju (ne vien del variklio).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Svečias Mentalistas
 

Žukas, gal galima Tavo alio gauti? Reikia konsultacijos dėl Vitaros 8v variklio dėjimo į Samurajų, turintį 1.3l motorą be purškalo. Jei nesunku, parašyk į paraše nurodytą email. Taip pat ir kiti forumiečiai, kurie atliko tokį darbą, suteikite konkretesnės informacijos. Vieni sako, kad tik variklio pagalvę užtenka patraukti, kiti, kad reikia žaisti ir su variklio bei dėžės sujungimu. Kaip su elektra, karbiuratoriumi? Dėkui.

Redagavo Mentalistas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.