Pereiti prie turinio

MPI stabdo riedant ant laisvos eigos


dinamitas

Rekomenduojami pranešimai

Turiu gan keista klausima . Visi zinot kaip rieda laisva begi ijumgus lengvoji masina (nuo nedidelio kalniuko)gan tolokai ir greitis daugmaz.

Tai , su savo mp1 taipat bandau riedeti nuo kalniuko ir ant laisvo tik po kokiu 20metru redejimas zimiai sumazeja ir vos vos rieda (apsurdiskai)

AR TAI GALI BUTI KOKIE PROBLEMA  AR  TAIP NORMALU SU DZIPAIS ?

Redagavo skrajojantis_olandas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neverta turbūt kišti trigrašti savo bet tai gali itakoti daug kas, guoliai suspausti, tiltų reduktoriai... manau reikia kelti visus 4 ratukus nuo žemės ir sukioti.... čia gal švenčių progą visai nuvažuosiu i lankas bet gali būti ir razdatke, pabandyk imesti i niautralia padėti riedant....dėjau čia....:-D:-D:-D:-D:-D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagrinde būna stabdžių cilindriukai ir suportų kreipiančiųjų užrūdijimas. Tik tada turėtų nuo stabdžių sklisti karštis ir stabdžių kaladėlių smarvė. Važinėjant giliau perrinkimo operacijas atlieku min kas kokie 3 metai, be to rem. komplektas ratui tik apie 30 - 40 lt.  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norėjau paklausti apie perdavimų pasitikrinimą. MP II superselekt, padangos vienodos, remontai nei dėžeje, nei tiltuose, nei razdatkėj paskutinius 6 metus neatlikinėti, bet jau šiemet įjungus priekinį ar tai H ar tai L padėtyse atsirado juntamai sunkesnis važiavimas....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei ratai 31  ir riedant laisvu nedaug prarieda, tai galiniai guoliai bus pabirę. Guolius reikia reguliariai tikrinti , aš esu taip galinį pusašį vidury miesto pametęs su visu ratu. Jeigu suportai būtų užspausti, tai smarvę degančio ferido  iškarto pajustum.  Jeigu nuo kalniuko rieda tiesiai , be jokių nusisukimų, tai suvedimas tvarkoje. Pasikelk galą , įsimesk laisvą ir prasuk arba rankomis pajudink ratus galinius. Gal ten ir bus bėdos . Sėkmės :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.