Pereiti prie turinio

Golf II Country


Tankystas

Rekomenduojami pranešimai

Yra toks dalykas kaip įgyjamoji senatis - o būtent: "fizinis ar juridinis asmuo, kuris nėra daikto savininkas, bet yra sąžiningai įgijęs daiktą bei sąžiningai, teisėtai, atvirai, nepertraukiamai ir kaip savą valdęs nekilnojamąjį daiktą ne mažiau kaip dešimt metų arba kilnojamąjį daiktą ne mažiau kaip trejus metus, kai per visą valdymo laikotarpį daikto savininkas turėjo teisinę galimybę įgyvendinti savo teisę į daiktą, bet nė karto nepasinaudojo ja, įgyja nuosavybės teisę į tą daiktą." Čia trumpai kas tai per daiktas ta įgyjamoji senatis.

 

Galima butu placiau..??jei mano auto-saziningai- ekspluatuoji. 3 metus igyji teise i nuosavybe??????????????????? .... kazkas cia netaip. ty mano eks bobyte nupisus mano auto ir ramiai vazineja 3m patampa jos savininke???????????. igijus- skias- nupirkus .ar tiesiog vazinejasi.... buk mielas paaiskink??????

Redagavo Faberže
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasakykit kaip man jy prisiregistruot? Kaip susitvarkyd dokus? jei rimtai domeciausi tai yra aktualiausia. O db skaitau skaitau - tai sita masina be dokumentu ir pirkt as jos negaliu taip iseina. nes taip ir nepasakyta kas savinikas. t.y giminaitis kur per gimines galima sutwarkyt ar seip prasalaitis :)/>

Ymanoma priregistruot susirandi paveldetojus ir vsio ( nu tai cia + - apie puse metu varstysi visokiu biurokratu duris), bet ispradziu turesi isisprest su TA ,nes dokuose Benzinas o realiai Dyzelukas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.