Pereiti prie turinio

Tankystas

Nariai
  • Pranešimai

    167
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Visas Tankystas turinys

  1. Kaip sitas variklis peugeot 1.4 bendzas ~2002 m? Kiek ryja, kaip dujinasi, kaip eksplutojasi aplamai? Galima moteriskei duot vazinet su tokiu?
  2. Shudas tas draudimas. Uz fransizes kaina iseina otterboxas normaliam telefui ir pamirsti draudimus, galima zaist zaidima kas toliau numes savo s5 kaip mes su direktorium darom pirty.
  3. Per kur geriau vaziuot, panevezis - bauska ar kedainiai - siauliai - jelgava ?
  4. Shudas tie reklaminiai - nuo salcio sukieteja ir sutrukineja, naudotus vistiek perki tai jau buna su iplisimais ir per lenkimo vietas sandeliuojant nekazka like. Tik furiniai normalus ilgaamziai, kiti nx.
  5. Taigi draudžiama supirkti tipo bėgius ir šulinio dangčius
  6. Bb, man atvirksciai buvo - visi subaru kiek turejau letejo nuo kalno.
  7. Jokas jokais bet TA stafke y letena jievrais nuo nauju = 50 Nesismulkina apvalindami
  8. Tai kad ten uz vasarines padangas ateme, o ne uz tai ksd islinde
  9. Viena bobutė sakė, kad kažkam vartai per siauri buvo ir reikės naujo bamperio
  10. Tai kad ta savadarbių asociacija ir smartų dešiniavairių priregistravę kaip traktorių krūvas pardavinėja. Tipo svarbiausia kad niekada nebūtų registruotas lietuvoj kaip automobilis. Tik kad jie kažkokie pasikėlę, kaip paklausiau kiek kainuoja padaryt dešiniavairį traktorium pradėjo durnus klausimus uždavinėti, o kokia nauda mūsų asociacijai iš jūsų, būti mūsų nariu yra privelegija ir panašiai. Krc, esi pasiruošęs duot litų o jie tau kosmosus kažkokius kalba. Gal čia tik man taip?
  11. Teisininkas gerai šneka - pvz. arklio traukiamas vežimas irgi turtas, irgi gali važiuoti keliu, bet jo neprivaloma registruoti ir varyti TA. O kas draudžia jį atimti antstoliui iš tavęs, jei prisipažinsi, kad čia tavo turtas (aišku koks debilas prisipažintų)? Televizorius, sofas, kompus registruojat? O iš varžytinių eina su daina. Ir tiek žinių.
  12. Taigi galima raštingam žmogui paprikolinti ir paduoti juos visus į teismą. Po metų prisiteisi savo 60 Lt manau.
  13. kito golfo su dokais ir kempo pagalba
  14. Pitsotas Jeigu ardyciau, vien tik imant tai ka netingeciau nuiminet ir pardavinet: Turbina 100 Siurblys 100 Variklis dalimis tikrai 100 susidarys Syncro deze maziausiai 200 esu ir 400 saukiant girdejes Galinis tiltas veikiantis 300-400 Sailenblokai galiniai kur nuo nieko daugiau netinka ir vienas naujas 400+ pinigu sveiki O kur dar kitos smulkmenos ir kebulas y metala... Taip kad nespangstam
  15. Kaina siulykit, aisku turint omeny kad kiek vertingiausios dalys kainuoja isardzius zinau ir varztukus sukiot moku siek tiek pats.
  16. Pirkau tipo projektui, bet dievas apšvietė protą ir nedarysiu. Geri dalykai: Kėbulas be rūdžių. Visai. Švarus salonas Syncro veikia gerai ir į priekį ir atgal amortikai gyvi brangieji sailenblokai ir kitas gėris neišpersti blogi dalykai: Vairo kolonele turi nemaza laisvuma stovėjęs nuo 2010 kai paskutinė TA baigėsi kažkas blogai su varikliu - davus gazo pradeda dusti ir užgesta, manau kažkas su purkštukais. Dokumentuose benzas, realiai stovi 1.6 TD Dokumentai yra. Savininkas miręs Registracija sustabdyta. Siūlykit kainą į PM
  17. kubilui px tavo teisės. Galėsi bylinėtis kiekvienu atskiru atveju po 4 metus, kaip dėl N1 kategorijos.
  18. Visko mova be razdatkes kaip pas vw syncro analogiska sistema, amerikonai raso, kad patikima ir manau galima tiketi, nes nera ten kam gesti, nebent su skirtingo aukscio ratais vazinedamas mova iskepsi
  19. Tai kaip suprantu reikia atgal atsukinėt kiek turi būt kuro, kad nedurniuotų?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.