Pereiti prie turinio

Dėl žemės sklypo tikslinimo


Dainiussl

Rekomenduojami pranešimai

Labas. Gavau tokį raštą iš nacionalinės žemės tarnybos:

Pranešame, kad Nacionalinės žemės tarnybos prie ŽUM, atsižvelgdamas į VĮ Registrų centro raštą dėl ribų tikslinimo, išnagrinėjo Jums nuosavybės teise valdomo žemės skypo, bei gretimo valstyės reikšmės magistralinio kelio ruožo ribų, nustatytas atlikus kadastrinius matavimus, atlikti teritorijos planavimo dokumentams ir nustatė, kad žemės sklypo planas parengtas būti tikslinamas. Skyrius nustatė, kad žemės sklypo planas parengtas su sistemine klaida

 

Su šiais reikalais nesu susidūręs. Bet manau, kad dėl kelio ribų gali nurėžti man žemės, ar taip gali būti :?::(

 

Kaip dabar pasielgti. Gal kokių patarimų. Dėkui.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

išnagrinėjo Jums nuosavybės teise valdomo žemės skypo, bei gretimo valstyės reikšmės magistralinio kelio ruožo ribų, nustatytas atlikus kadastrinius matavimus, atlikti teritorijos planavimo dokumentams ir nustatė, kad žemės sklypo planas parengtas būti tikslinamas.

Kažin ar ką padarysi jei tai yra dėl valstybinės reikšmės magistralinio kelio ribų, bet jei geodezininkai suderino su reikiamom įstaigom dėl sklypo ribų, tai klausimas kaip tos įstaigos derino,o poto jau randa kabliukų, jei dabar išlenda netikslumai....pas teisininką kreipkis kuris butent šioje srityje specilizuojasi,........

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu ant tavo plano nėra derinimo su regiono keliais antspaudo, tai ir teisininkai nelabai padės, nes tuo atveju planas nebuvo derintas su kelininkais ir ko gero įlindo į kelio zoną. Nelabai aišku, kas ta "sisteminė klaida", gali būti koordinačių sistemos persislinkimas, tada perdarant planą galas nebus nurėžiamas, bet pasislinks visos sklypo ribos, išlaikant sklypo plotą ir linijų ilgius.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu rašo, kad sisteminė klaida tai plotas nesikeis, natūroj nieks nesikeis, tik turimam planelyje koordinatės pasikeis kažkiek. O su teisininkais, juk jie ne matininkai, juos pačius reikia mokyti, patarčiau pačiam gilintis į esmę ir suprasti, čia kaip kryžiažodį spresti, manau nieko sudėtingo. Trūksta informacijos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.