Pereiti prie turinio

tbigas

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    tamazas4

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    miskai ir pelkes :)

tbigas's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal visdelto žino kas nors gera servisiuka reduktoriu remontuj? Jeep kj 2,8crd kaune?
  2. gal kas zinot kur kaune reduktorius galinio tilto tvarko normaliai? auto jeep kj 2,8crd . jau nusibodo vaziuot su garsu kaip troleibuse
  3. razdatke jungiama tik pilnai sustojus , isjungus begi ir nuspaudus sankaba...iki salniko keitimo viskas ok buvo, gal sakau kas pabiro razdatkei?
  4. sveiki , norejau susizinoti...vazinejo moteris su jeep cherokee kj 2,5crd , atejus salciams ir pasnigus sugalvojo 4x4 ijungti. ijungus isgirdo uzesy ir vibracija....isjunge 4x4...meistras patikrino priekinio tilto tepalo lygi..zodziu tepalo praktiskai ner ,kaltas salnikas kuris paleido tepala...finale.:pakeistas salnikas uzpylti tepalai , rankenele neklauso 4x4 ijungimo kartais ijunge ir nenori isjungti , arba isvis stringa ir nenori issijungti...gal kas zinot kokiu vaistu ar gera meistra??? veiksmas Kaune ir aplink ji.
  5. sveiki uzmaciau skelbime ford exlorer 2,4l 77kw dyzelis , gal kas mate gyvai ??? randasi Vilniui.ar vertas demesio?
  6. Kiek esu susidures su "skolos rasteliu" tai jau jiems finyta ales....nepatvirtinai notariskai ir fsio jis praktiskai negaliojantis.kiti budai yra lengvi ir paprasti....ne kalnas pas archimeda turi aiti o atvirksciai , meistro reputacija krenta ziauriai jis is to gal duona valgo ir ner ko cia spiriotis kad suda sulibde....zbigne turetu vaziuoti ir ziureti o ne atvirksciai....saras klientas zbygne meistras....zbygne atvaziuoja ir taremai nusprendzia kaip imanoma maziau nuostolingai dabaigti darbus.... NES KLIENTAS VISADA TEISUS.... ar as klystu???
  7. gal mes kazka ne taip supratom!? gal ne zastojus 5 menesiai o ZAPOJUS.... tada jo tikiu kad finale prasiblaivius uzsimane kuo greiciau atsikratyti zapojaus pasekmem
  8. mano sunaus teplione , nepasakyciau kad prasciau vaikis patepliojo nei uz 500lt :D/> :pig:/>
  9. "Krc;5 menesiai zastojus garaze su Vanu (namertva ) 29metrai virinimo langai ir visu duru apacios, virinimas rakom bokom is vidaus o ne is isores kad paskui po siuliu sveitimu nesuplonetu siule.dar ziurek, kad neduok dieve neuzsidektu tas antikvariatas ir t.t. kiti darbai. Tik jokiu budu tai nera pilnas kebulo restauravimas kaip cia teigiama." per 5 menesius jis kaip lelka turejo atrodyti , lango tarpine priekinio.....uzmuse , blestianka ant stogo bent apslifuot galejo....zodziu gaila man tu tavo 4000lt sumoketu....as irgi buvau kazkada uzbrides bet techinei dalyje....bet nieko laikas zaizdas nuplove.... beja ale aerografija :D/> tokia teplione vaikas mano 12 metu ant garazo nutepliojo , ryt jai nepamirsiu fotkes imesiu...nu ka galiu pasakyt...meistras skoloi lieka daug.... butu kazkur info su tel nr tai manau daug kas ratu apeitu tokius "meistrus" saras menines sielos zmogus nemanau kad is jo pajuoka galima daryti.... zodziu sarai nesigadyk sau nervu.taupyk bapkes ir igyvendinsi tu ta svajone.
  10. tikrai mokykliniai jau negalioja...turi aiti i vairavimo mokykla ir uzsirasyti kursam ir vel viskas is naujo plius keleta naujoviu kategorijos kaina grubiai iki 2000lt....kadangi teises laikiausi pries pora metu kainos gali skyrtis i vairuotoju nenauda lengviausias budas suzinoti , paskambinti i vairavimo mokykla.
  11. Kreipkis i teisininkus....tikrai patars ka toliau daryt...
  12. bet viskas buvo ok nuo pakeitimo...tik saltukas spustelejo ir pradejo lasiukai susidarinet ant kozucho....kazkokie vejai...jai kas ziema pradesiu vien tik salnykus keitinet tai tokia auto tik i srota....
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.