Pereiti prie turinio

MPIII 3.2 DID neveikia paskirstymo deze/rasdatke/paletintojas


Almantas monster

Rekomenduojami pranešimai

Dar ir kaip jie gali but kalti,patikrint galima su testeriu bet geriausia pries tai butu juos isimt,taip pat reiketu paziuret kaip ir minejo priekinio tilto valdima,ant dešinio sparno prie filtro stovi du solenoidai reiketu juos irgi patikrint ar veikia,nes pas pajera viskas surista i bendra kruva,dar klausimas kaip elgesi lemputes ratu prietaisu skydeli?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tika po darbu.Aciu visiem uz pagalba :cheer:/> Paletintojas pagaliau veikia,ymesiu foto kokius darbus atlikau.Pramiklinau viena jungikli.Ji galima ir su testeriu patikrinti,nuspaudus turi nieko nerodyti,atleidus nuline varza.jis veikia kaip paprastas jungiklis.Ir pajungiau nauja vakuma.Neveikimo priezastis manau-nebuvo VAKUMO :scratch:/>

post-4327-13872266679593_thumb.jpg

post-4327-13872266874448_thumb.jpg

post-4327-13872267280755_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jaigu tu kalbi apie ta slangute kur ant to varikliuko stovi tai ten nevakumas o alsoklis stovi,problema greiciausiai davikli buvo,rusu saite yra daug info apie šitus pajerus ir pagrindine ju beda kad stringa tie solenoidai,reikia dazniau junginet paletintoja ir nebus tokiu bedu. Prieš menesi su tokiu kariavom,irgi buvo panasios bedos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei neklystu tai sitas daviklis tik parodo razdatkes padety bet neijungia paletintojo, del sito daviklio gali tik mirkset visi keturi ratai, bet su ijungimu nieko bendro neturi. pasmane toks daviklis buvo priekiniam tilte nuejes tai ijungus priekini tilta mirksedavo priekiniai ratai bet tiltas veikdavo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

taigi, sj.turi vakuminius "habus" ir vakumo daviklį kuris patvirtina,kad "habai" įsijungia, įjungus 4x4 įsijungia ir "habai:, jeigu :habai",del jkažkokios priežasties neisijungia, nera sandarumo, užstrigo ir taip toliau...,tai įjungus 4x4 mirksi žalia lempute arba įjungus po poros sekundžiu išsijungia.

Kaip greitai viska surašiau o priežasties ieškojo keli meistrai ir pats savaite ieškojau info,bet radau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...

MP III nesijungia blokiruote ir paletintojas. 2 ir 4 varomi junginejasi puikiai.

 

Pagal kompiuteri gedimas turi buti 2 salenoido voztuve. kur jis randasi? ar kas buvote susidure su gedimu? kaip patikrinti ar jis geras?

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kogero tie penki davykliai,kur ant razdatkes kruvoj.sako dazna beda buna.kartais uztenka juos issukt ir pramankstynt.o blokiruote tilto kaip ir atskira respublika,virs galinio tilto ant dugno stovi puseliukas.ar tau difo neblokuoja? Tada vakumas gali but.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Tai vat su davikliais nieko nepavyko sutvarkyti. Neveikia paletintojas ir blokiruote. 2 ir 4 varomi veike tvarkingai. pakeiciau padangas. dabar ant priekinio tilto ir galinio stovi skirtingos.  Vaziuoju plentu su 4 varomais ir staiga pradeda mikseti geltonas kvadratas(kur tiltu padeti rodo),  taip pat vaziuojant neissijungia 4 varomi. Tik sustojus ir ijungus N. Ar kam nors taip buvo? Ar cia gedimas progresuoja ar nekreipti demesio? Juk tiltas vaziuojant savaime atsijungti negali?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.