Pereiti prie turinio

lauko vaizdo stebejimo sistema


dbucinskas99

Rekomenduojami pranešimai

sveiki kolegos noriu pasiteirauti gal kas esat lauke sumontave vaizdo stebejimo kameras. cia pardavime ziurineju tai komplektukai nuo 800lt iki 2000lt. man nieko blatno nereik noriu lauke sumontuot 4 kameras kad nakti butu snukelis atpazistamas ir kad imtu koki 20 metru.gal ka patarsit ar kas is forumieciu prekiaujat :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu persūdei truputį

 

 

Na manau i 2000 tilpt su 4 kamerom yra naivu. Nes matyti nakti apie 20 metru ir kad veidai matytusi cia yra netaip jau nieko "blatno". Cia yra pakankamai nemazas reikalavimas. O kokybe kainuoja. Diena viskas ok visokie sudai po 300 rodo vaizda gal ir neblogai, o nakti reikalai prasideda. Gal vienas sprendimo budu deti papildoma apsvietima IR'ini. Siaip as asmeniskai jei daryciau tai viska ant IP tinklo kameru daryciau. Maziau kabeliu, nereikia DVRó. Na aisku sprendimas tikrai nepigesnis, bet patogesnis kad reikala isrutuliot galima iki to kad paziuret kas kieme dedasi per jusu sumanuji telefona.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskutines papildomos 4 kameros su irasymo bloku, irengimu, pajungimu kainavo 3200lt. Kameros spalvotos ne skaitmenines. Trys bevieles skaitmenines butu kainavusios 4000lt. Nakti veido nematysi, tik silueta. Galima statyti IR sviestuvus, kuriu sviesa nelabai matosi, o kamerai pakankamai uztenka.

Visa vaizda galiu stebeti telefone, nufotkinau ir ikeliu sios valandos filmavima. 1 kameros kaina 460lt. Nakti su apsvietimu ir stebint sargams uztenka. Be atsvietimo nesimato nieko.

post-3277-13852764451418_thumb.jpg

post-3277-13852764550566_thumb.jpg

Redagavo Arunasppp
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gera sistema, gerai kainuoja...

pirmiausiai reik issiaiskint (sau) ko norim ir ka saugom (stebim)...

darba... tritorija... zmones... namus... zmona... vaikus...

ar stebejimo objiektai statiski ar dinamiski...

ar stebet savo darbuotojus, kad nevogtu (dirbtu)...

ar stebet tai, kas dedas teritorijoj ne darbo metu... daugumoje nakti...

ar pas jus bus budintis (stebetojas) prie monitoriaus, ar viskas eis i vaizdo irasa...

kokia pageidaujama (planuojama) reakcija situacijoje "Force majeure"...

ar bus operatyvus reagavimas...

ar vaizdo irasai eis kaip daiktiniai (moraliniai) irodymai...

va kai issiaiskinsit ko norit, tada ir imkit stebejimo sistemas... pades sutaupyt pinigelius... ir pades ne taip skaudziai pakelti nepateisintus lukescius...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau pas save fazendoij pasistaciau infraredines dvi cameras nakty apie 20 m rodo gerai, yrasineja apie pora menesiu, jungiasi prie interneto gali stebeti is belekur prieinant prie neto.. Kainavo komplektas £100. Vat tokios tokeles wink.gif

 

 

 

Na tai kas per komplektas, modeli kameros, modeli dvr'o, kokios talpos kietasis diskas ? Mistiskai man cia skamba tas 100 pinigu. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei pardavėjas klientais nesirūpina, tai gal ir nesunku būtų link Alytaus pavažiuoti ir pagelbėti

matai Rimai man reik kvalifikuoto zmogaus kuris suprastų sem reikale ir pasakytų sakykim uz atitinkamus pinigus ar relu kas yra sudeta ir ar taip turetų buti nes dabar nesuprasi toks vaisdas kad tie zmones kur dejo jiems patiems truksta kvalifikacijos sitam reikale, nelabai zino ka daro ir man norimos kokybes truksta net sunku tart tokius zodzius apie kokybe nes kaikur jos visai nera ir toli grazu iki normalios kokybes. tai tiek trumpai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užtenka pradžiai sąmatą pamatyti. O darbų kokybę geriau vietoje vertinti,

nes stebėjimo sistema dar turi būti ir teisingai suprojektuota.

vava kad betkas ir bet kaip garantija dar yra bent norisi viska ysitikint kas yar gerai ir kas yra blogai. o tada daryt isvadas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai kas per komplektas, modeli kameros, modeli dvr'o, kokios talpos kietasis diskas ? Mistiskai man cia skamba tas 100 pinigu. :D/>

Dabar tikrai nepasakysiu nes fazenda Lt , o as Uk ,nebent nuvaziuosiu ten kur pirkau ir nufotkinsiu kas ten kaip.. Stebuklo aisku nera bet kaip savam naudojimui kokybes uztenka,o ir kaina labai normali ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.