Pereiti prie turinio

puse

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas puse turinys

  1. Приходит последний олигарх к Путину: -Владимир Владимирович. Свой завод я вернул государству, загородный дом подарил детскому саду, заплатил налоги за себя и всех своих родственников. Прошу разрешения уехать за границу. Путин: - А как же старая русская традиция - посидеть перед дорожкой?
  2. Mėsa sumalta. Dar prižadėjau bulvių priskusti.

  3. Dar varijantas i svecius isiprasyti. Jei patiko chebra ir svecio mokestis ikandamas,tai ir lankytis ten pat. Isgirdai talka organizuojant, sudalyvauk. Pasarus seryklon nesa, pirmas maisa didesni griebk. Jei putiovas diedas esi ziurek po metu, dvieju , triju... ir i klubo narius pakvies.
  4. Yra posakis, kad ne visi debilai, kurie vairuoja BMW, bet visi debilai vairuoja BMW.
  5. 93 kw varikliu negirdejau. Buna 92 kw atmosferikai. Iki 2008m esminiu skirtumu Forikuose nera.
  6. Toki aparata reiketu lyginti su Legacy nes prosvaisos oi kaip truksta. O vokietys pasiaukstint labai nenori. Su Legaciu tai lengviau.
  7. 2.0 92 kw yra Soch atmosferikas. 2,5 tai pat yra visokiu. Sakiau, ne kubatura tai nusako. Beje toj nuorodoj kur ikeliai ir nekalbama kad visi tamposi, o tik kad pasitaiko pas senesnius dazniau. Nekreipk demesio.
  8. Kur plauksi? Tuoj uzsals viskas. Turiu Ufimka 21. Pripuciamas dugnas. Nelopyta. 350 lt kad deretis butu kur.
  9. Voztuvai reguliuojami,jei su dujom kas 50000km. Kaina reguliavimo priklauso ne nuo kubaturos,o variklio tipo. Soch ar Doch. Atmosferikas reguliuojasi atsuktuvo pagalba pigiai. Doch sudetingiau, todel brangiau. Kas tau pribure apie 2 ltr tampymasi? Jei jau reikes letai judeti. galima ir paletintoja isijungti. Forikas ar Outbakas teks paciam nuspresti kas labiau patinka. Jei vazineti toli Outbekas komfortiskiau del ilgesnes bazes. Foriko pravazumas del tos pacios priezasties geresnis. Ir buferiai maziau kyso.
  10. Lygiavamzdziui Anyksciuose pas Zala dariausi.Labai patenkintas. Tik to meistro jau gyvo ner.Bet sako,jo mokiniai dabar neblogesni. Jei gali leisti sau pasidaryti buoze pagal savo ismatavimus,tai i serijine net neziurek. Skirtumas sunkiai nusakomas,bet jauciamas.
  11. Papasakok tai tiem kurie gryzo cinko karstuose. Pats Afgane nebuvau,bet teko kelis tokius gryzusius i Kaliningrada priimti ir atiduoti tevam. Pakartoti to nenoreciau.
  12. Tam reikalui nemazu lesu reikia. Iki siol si darba sekmingai atlieka medziotoju klubai ir bureliai savo lesomis ir dar mokescius moka uz naudojima medziokles plotu. Taigi valstybei nauda keleriopa. Zinios ,kad medziotojais tampa tik priveligijuoti, pasene keliais desimtmeciais. Nors ir tais laikais medziojo nemazai eiliniu LTSR pilieciu. Ir dabar ta tema daznai rekauja ivairus nevykeliai kuriu klubai nepriima. Pavyzdziui atvaziuoja i medziokle svecias ir puola klausineti ar jusu klube yra uz sumedziota kiaule baudos,nes jis isimete tik 500lt,bet tikisi kad uzteks nes ruosiasi sauti kas beateitu,nes labai jau sauti norisi. Po medziokles prie lauzo apsiles susigraudina,kokia pas jus faina chebra,ar galeciau i jusu kluba istoti. Tokiam aiskinam kad ne, nes klubas perpylditas. O dar keliu medziotoju sunus baigia suaugti. Jiems pirmumo teise ir t.t. Nors per ta laika priemem keleta nauju nariu. Bet tai zmones su medziokles filosofija, o ne ,,sauliai,,.
  13. Ne vien Lietuvoj su mazumom vargas. http://www.tiesiaisviesiai.lt/lietuva/visa-tiesa-apie-mazumas-is-australijos-premjero-lupu?fb_action_ids=623571367698248&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22623571367698248%22%3A253960701408955}&action_type_map={%22623571367698248%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
  14. Gal idomu bus tiems kur bijo miske vaikscioti,nes medziotojai saudo i visas puses neziuredami,ar i bet koki slamesi ar judesi. http://grynas.delfi.lt/aplinka/vieneriais-metais-per-senas-elnias-medziotojui-uzdirbo-beveik-20-tukst-litu-bauda.d?id=63704722
  15. puse

    Tundra

    Iki dabar vien oficialiu Gagarino zuties versiju pranesta jau keletas. Kas kelesdesimt metu pasirodo nauja. Pabreziu oficialiu. O kur dar ivairiu nepriklausomu ekspertu isvados, tai fortkes naikintuve neuzsidare,tai virsgarsinis uz keliu metru prazvimbe ir t.t. Zinoma viskas sukasi apie lektuvo katastrofa,bet atsakymai i kas,kaip ir kodel skirtingi. Kai tiek pasirinkimu ,teisingas gali bet kuris,kad ir pats fantastiskiausias.
  16. puse

    Tundra

    Kokia laime,kad forumas turi bent viena issilavinusi,mastanti zmogu,zinanti tikra tiesa ir dosniai ja persanti visiems likusiems. Kartu apdalijant epitetais. Deja visais laikais buvo vergu dievinanciu savo ponus. Man Rusija visu pirma,tai buves okupantas,kuris pasitaikius menkiausiai progai vel sugryztu. Kai kas to laukia. Beje rusu draugu turiu ne viena ir ne du, nemaisau su Rusija.
  17. puse

    Tundra

    Matyt neteko su vaz pravaziuoti bent 500km? I sekanti savo teigini paklausk atsakymo pas Čėčėnus (neginu), ar Gruzinus.
  18. Domina ir mane ta tema. O nekokie atsiliepimai apie derva kur svirkstuose mazais kiekiais, ar kur po 2kg su skiedikliu sufasuota?
  19. Kalbeta apie tas laselines jau ne syki. Kad nekenkia,tai kaip ir irodyta,o kad padeda irodyti sunku.Vistiek jei nurodyta pvz kas 50000 voztuvus reguliuoti,tai turi bent pasitikrinti. Jei variklis nelabai mandras, tuo paciu ir sureguliuoji. Tai kam moketi uz laseline,spec.tepala ir t.t.? Skirtumu tarp varikliu su laselinem ir be nepastebeta. Labiau matyt priklauso nuo misinio sureguliavimo.
  20. Ir Čekai kontrabandinius naudoja. Net Afrikai.
  21. Blogiau nebus. Jei jau imontuota,tai ir naudok. Koks auto modelis?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.