Pereiti prie turinio

Jūsų nuomonė apie žiemines padangas


lazaune

Žieminės padangos  

69 nariai prabalsavo

  1. 1. Kokias žiemines padangas naudojate (lengvieji auto)?

    • Dygliuotas.
    • Nedygliuotas (nedygliuojamas).


Rekomenduojami pranešimai

Jau po dvieju sezonu padangos sudyla, jei mazai vaziuoji - sukieteja.

pažystu žmonių kuriems naujų padangų ir 1 sezonui neužtenka, bet jiems kiekvienas pajudėjimas nuo šviesoforo gazas-dugnas. Man to nereikia. per sezoną vasaros/žiemos pravažiuoju vid. 12000/11000 km važinėju ramiai :) beje dar vėliau ir parduodu padangas gera kaina, nes jei dygliuotos tai dyglių buna likusių 70% :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant savojo kasdieninio auto turiu ziemines ir dygliuotas ir nedygliuotas. Nedygliuotu pliusas tik tai jog su jom gali i Lenkija vaziuoti ir jau siuo metu gali montuotis, nerizikuosi jeigu kuri ryta bus pasnige. Bet dygliuotu pliusai - visi kiti susije su vaziavimu ziema.

 

 

Patariu rinktis dygliuotas. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Važinėju beveik vien normaliais keliais. Užmiesčio čiuožyklose būnu retokai.

Vistiek noriu šypų... Teko kelis kart plikledžiu pasimėgauti, tai ačiū daugiau nenoriu.

Iš principo tai dyglių prireikia 2 kart per sezoną, bet tuos du kartus tik laimės reikalas ar kur atsitrenksi ar pasiseks išsisukt... Tokiais atvejais be dyglių būni tiesiog bejėgis.

Kolkas atsimenu 2 atvejus, kai tiesiog pasisekė- nuo manęs ten jau niekas neriklausė.

 

Vienas atvejis gana juokingas, mat teko tiesiog nuvažiuoti tiesiai (tiesa per raudoną)- vietos buvo labai daug, eismo beveik jokio, tai bandžiau aš ten visaip ir stabdyt ir manevruot... Esmė, kad viskas ką galėjau padaryti, tai priversti auto vizgint subinę, o pakeist judėjimo krypties ir greičio niekaip.

Kitas atvejis buvo Kauno aplinkelyje netoli megos ant tilto per Nerį. Ačiū fūristui, kuris turėjo proto įsijungti "avarinį". Pamačiau dar pačiam kalno viršui būdamas ir, dėl viso pikto, pasibandžiau numest greitį. Vienintelis rezultatas, tai kad auto pradėjo vizgint galą... Nebuvo visiškai jokio sukibimo... Iš lėto per puskilometrį greitį numečiau nuo 90 iki gal 60 (vis stebėdamas ar kas iš galo nepareina, nes tada jau pipiec). Pravažiavau aš tą tiltą, nors streso buvo nevaikiškai... Tiesa tą rytą daug kas ten nepravažiavo- buvo didelė avarija... Man pasisekė...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pernai labai susidomejau tais dygliais,bet suzinojus kaina susidomejimas baigesi. Dabar neatsimenu kiek, bet antri ratai gaunasi.

susidare toks ispudis, kad ponas nematei aplamai dygliuotu ratu ... lengvajam auto neblogi dygliuoti kaliosai kainuoja apie 300 lt vnt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.