Pereiti prie turinio

greiciu dezes "kozuho" slifavimas


Coolmen

Rekomenduojami pranešimai

reik dezes "kozuha" is vidaus praslifuot, kazkur apie 1mm reiks nuimti (smagratis remiasi i sieneles ir nenori suktis), gal turit minciu su kuo tai galima butu padaryt ?

mintys kyla apie grazta ir kazkoki antgali, bet prasigooglinau nieko doro neradau, bet gal nemoku uzklaust googliaus tinkamai :D

turetu tikti kazkas tokio http://www.maraksis.lt/category.php?id_category=130 ?

ar geriau kazkoks antgalis kaip buna dremeliams, slifavimo popieriaus cilindrai uzsidedantis ant guminio antgalio ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aliuminis labai greitai užvelia diskelį ar švitrinį popierių, na nebemt naudojant emulsiklį ar kažką panašaus padietis šiek tiek gerėja.

 

Nebūtinai pirkt MAKITA , galima ir už 1/3 kainos nusipirkt ale olandišką ar vokišką frezerį medžiui (geriausiai su reguliuojamais sūkiais) ir "turbo" dildę.

 

Na o jei nėra noro papildyt įrankių kiekį tai galima ir ant kordinatinių frezavimo staklių pastatyt kožuhą ir minučių reikalas ir bus išdrožtos tuos vietos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

padariau viska kiek paparasciau, nusipirkau senukuose "dilde" kaip issireiske konsultantas, bet labai panasi i ta kur nuorodoj, plius dar isigijau slifavimo diskeli mazai "bulgarkei" ir galiausiai vienintelis teisingas pirkinys tai slifavimo galva su lapeliais 00001295767812900485_z1.jpg kuri puikiai tinka uzdet ant dreles :D/> su ja ir nusisveiciau kiek reikejo, nors poteisybe siek tiek per mazai, susukus varikli su deze nenorejo suktis... bet su ilgo vamzdzio pagalba prasisuko ir po keliu desimciu prasukimu jau sukosi pusetinai

bandziau su "dilde" sunku islaikyti, tikslumo nulis, tik duobiu pridariau, bulgarkes net netraukiau, nes puikiai drele su galva atidirbo

Redagavo Coolmen
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai aš tokiems darbams naudoju tokias frezytes kur pačio nuorodoj ir dedu jas ne į drelę o būtent į tokį įrankį kaip kad Kastuz nuorodoj arba į pneumatinį panašų kad ir į šitą http://www.liudoirankiai.com/lt/pneumatine-iranga/pneumatiniai-poliruokliai-slifuokliai/pneumatinis-slifuoklis-14-6mm-prailgintas.html ba reikalingi didesni sūkiai nei kad gali suktis drelė - pakol rankyte "primušiau" irgi nelabai lygiai gaudavosi, greičiausiai dėl to kad labai jau norėjosi vienu ypu viską nuimt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.