Pereiti prie turinio

pradejo leisti tepala per priekinio tilto obuolius


Rekomenduojami pranešimai

  • po 7 mėnesių...
  • Atsakymus 74
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Sveiki,

nenoriu kurti panašios temos, taigi įsiterpsiu čia, tikiuosi autorius labai nesupyks.

 

Pas mane lygiai ta pati problema: tik leidžia per vieną obuolį (priekinis vairuotojo pusės) , kitas (keleivio pusės) švarus / sausas. Ar taip pat riebokšlius keisti? ar kažkas rimčiau jeigu tik per vieną leidžia?

 

Tepalą leidžia tik dviem atvejais, kai sudilo vidinis tilto riebokšlis, ir reduktoriaus tepalas maišosi su molibdeniniu obuolio tepalu, ko pasekoje jis suskystėja, arba antru atveju, retesniu, kai susidėvėja obuolio riebokšlis. Dažniausiai būna abu atvejai iškart, nes obuolys pas NP būna išėstas korozijos, ko pasekoje guminis riebokšlis "suėdamas", o vidinis riebokšlis, dėl nepakankamos eigos trūkumo, "suvalgomas" itin greit. Vidinio riebokšlio ilgaamžiškumą išsprendė TLC, panaudojusi kintamos padėties riebokšlį ("garmoškę"), kuris kompensuoja pusašio eigą, negadinant riebokšlio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar grystant prie tos temos... meistriokas prigazdino mane, sako jei leidzia, tai bus reikalu... ta prasme ten viduj kazkas issimale gali but, ir ko ne iki tokio lygio, kad gali tekti kito tilto ieskot... ar cia yra tiesos tame reikale ar kazka svaigsta...

p.s. buvau uzkonservaves masina, dabar reikia pradet vazinet, tai jau reikia susitvarkyt.... salnikus jau turiu...

 

meistriukas gali but kazkiek teisus jei pusasyje salniko darbinej vietoj griovys istarkuotas salnikas nepades.........

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 4 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Galima nupirkt, ir uz 10, ir 140. Jei nera isdirbio ant pusasio laikys. Bet, jei matai kad, ira isdirbis, dek ka nori. Pobiski bet leis, netaip greit prades seiliotis, bet prades :D

Tai mes kalbam apie obuolio riebokšli ,o ne apie pusašio.Obuolio riebokšlio už 10lt nepaimsi :D .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu visu pirma, joks ten ne riebokslis. Ten ira vadinamas pilnikas, jo kaina kazkur apie 70lt. Jo funkcija, neleist patekt purvui i granata. Jei jis visai sudiles, tada jo keist. Bet jei, granatos tepalas maisos su tilto tepalu, joks pilnikas to nelaikys. Gal dabar, aiskiau bus :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai, visad ziuriu pagal situacija. Jei ira transmisinio tepalo granatoi, keiciam salnika, jei ira isdirbis ant pusasio, gilzuojam pusasi. Chkvorniu guoliai, irgi keiciami, jei didelis liuftas. Sau tai, prie mazo liufto, isimdavau po regulevimo plokstele, liuftas dingdavo. Cia su salyga nei ten vandens nepazeisti. Nu ir kraptais viska iseiles, ten vien plovimo puzdieniui :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki, turiu remontuojama GR Y60 kieme, bet neturiu patirties jiems remontuoti. Yra priekiniame tilte bedos, kad keleivio puses yra klibejimas is obuolio ir leidzia tepala. Ten tas klibejimas yra is ivoriu ar kokie guoliai ten stovi? Paskui dar viena beda yra su isbelstais galiniu sakiu sailentblokais, kur ju galima uzsakyti ir kokius verta deti. Veiksmas Tauragej.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jo. Gali ir rato nenuiminet. Tik busi kaip dantistas per kita gala plombas dedamas.:) paskuj dar nauja salnika sugadinsi pusasi bekisdamas. Visi variantai įmanomi. Bet geriau kaip owca rašė pamažu neskubant viska iš eilės. Bus gal ir stabdziu cilindrai prikepę.Malonu kaip lego deliojant.tik paskutinisyk man keičiant skvornių nenuiminejau.vietos rankoms bisk maziau.bet ir laiko susitaupė. Iš spec irankiu apie replytes vis pasvajoju kurios spaudziant pleciasi ziedukams pusašio nuimt. Bet kaskart su atsuktuvai dviem mazais prasketi ir numauni.šešiakampių galvučių irgi patogu turėt habams atsukt o ne L formos kaip stalo kojoms prisukinet. Na bet nzn kokio lygio amunicija garaže ant sienos kaba..šiaip ar kitaip labai sveika paciam nors kart išsiardyt.susitept varžtus. Pažint sandara. Paskuj kokia granata kelyje ar kelionėj bus vieni juokai pasikeist. Sekmės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O blyn biški su laiku prasilenkiau ant pusmečio. Telefone nesusigaudau dar kiek psl. Kas nieko nesuprato nekreipkit demesio.

Chuvak. Kiek gilzavimas pusašio kainuoja? ir kaip tai daroma? Tik apie apvirinima slifavima girdejau bet man tai mistika paskuj visokie grudinimai.. paprasciau pusasi nauja isidet.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.