Pereiti prie turinio

Q:tepalai Terrano 2


Rekomenduojami pranešimai

pagal kroon oil reikia i gala 2.8litro i prieki 1.3litro, i dezhe 3.5+1litras virsh normos :)

dar razdatkes nepamirsk :wink: o del tepalu markes nesuk galvos, nueik i rimtesne autodetaliu parduotuve ir tau pagal kataloga viska susakys ko reikia ... as pyliau lygtais 85w90 i deze, o i razdatke II dekstrona. Kai keisi tepalus susirask apie 2 m plastikini vamzdi, primontuok viename gale piltuveli, kita gala kisk i deze. isvesk per kebula pro priekini kairi rata, taip bus lengviau supilt virsnormini litra :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
Sveiki, pats dabar keiciau visus tepalus, kaip sakot su slangute ir piltuveliu :), tik paaiskinkit man kaip ipilti i pavaru deze ta litra virs normos jei per uzpylimo anga kai norma tuoj visas perteklius lauk eina.

slangas turi buti panasaus diametro kaip ir skyle tepalui ipilti dezeje . Dabartiniai tepalo bakeliai turi istraukiama piltuveli-vamzdeli, jis kaip tik turi tilpti i slanga... tada statai slanga i deze, kita gala iskeli kuo auksciau ir apvertus bakeli istatai bakelio nipeli i slanga.. po to spaudi bakelio sonus ir tepalas su spaudimu varomas i deze.... panasiai kaip lasaline ligoniui ligoninej :D supylus kiek reikia griuni po dzipu, lupi lauk slanga ir kol neisbego tepalas staigiai uzsuki dangteli ... bent jau man gavosi be problemu :roll:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.