Pereiti prie turinio

Žemaitis

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Gargždai
  • Pomėgiai
    Medziokle

Žemaitis's Achievements

0

Reputacija

  1. Antri metai vargstu su TLC 70 razdatke: varva tepalas. Pakeičiau spidometro pajungimo gumeles, xvostoviko salniką ir tik tada supratau kad visko priežastis yra alsuoklis. Jei valai alsuoklį kas savaitę viskas gerai, tik nepravalai ir vėl visa razdatkė apsitriedžia Priėjimas prie alsuoklio ne kažin koks, nesuprantu ko jis taip dažnai užsikiša, nereikia nė purvynan lysti.
  2. Kad nekurt naujos temos. Variklis toks pats , varva kuras pro rodykle pazymėta vieta, keičiau 1 gumini žieda, nepadejo, kaip pakeist 2 ?
  3. Dapyliau puslitri (nors tepalo buvo puse matuoles normos) ir reikalai pasitaise
  4. Kažko pradejo blūdyt tepalo spaudimo lemputė. Važiuojant nei iš šio nei iš to užsidega, sumažinus ar padidinus apsukas užgęsta, spaudimo rodyklė nejuda. Šis reikalas kuo tolyn tuo dažnyn, kame reikalas?
  5. Keliais varztais tvirtinasi starteris? Jei teisingai suprantu dviem , raktas ant 17 mm? Kazko sunkiai man ten prieiti, bijau ne tuos varztus issukti
  6. Kad nekurt naujos temos, rasau cia TLC 70 2lt variklis .Problema su starteriu:starteris sukasi, bet bendekso dantratis nekabina smagracio dantracio. Is kokio 3 - 4 karto pagauna. Problema jau metai ir reikalai blogeja. Priejimas prie starterio ne kazin koks. Kokie butu patarimai?
  7. 235x75 r15 coliais bus 28 aukscio ir 9 plocio, taigi visais 3 '' zemesnes uz 31'' padangas
  8. Labai panasu i uzsikisusi kuro filtra. Kas kad neseniai keitei, jeigu kura pili is kanistru, uztenka nienos kanistros nesvaraus dizkuro ir filrui amen
  9. Ant mano TLC70 nera jokios maslionkes, tik varztas, tipo zagluske. Issuki ji, kisi sprico slanga ir varai, kol pro zagkuskes skyle prades tryksti tepalas. Savo nupirktam TLC suvariau po pusantro sprico
  10. Pakeiciau termostata, dabar viskas ok
  11. Pastaciau Pada dariau is 24 Nr. lovinio profilio, dejau po remu ( nenorejau pjaustyti groteliu). Liko pastatyt ragus (jei buciau gerve dejes ant remo , butu tike senieji ragu tvirtinimai, dabar reiks perdaryti, tuo paciu sutvirtinsim ragu konstrukcija).
  12. Jeigu buvo issinerus slangele, turejo keliant variklio apsukas uzsidegt raudona turbinos lempute. Mano TLC buvo samadielkinis interkuleris ir kad turbina duotu maksimalu oro srauta ant slangeles buvo idetas zikleris (turbina apgaudinejama, tarsi nesukeliamas). Kai ismeciau interkuleri vos tik duodavau apsuku uzsidegdavo raudona lampa. Uzglusinau zikleri ir viskas ok.
  13. O bamperi reikia isnesti iprieki ar pjaustyti groteles?
  14. Kaip suprantu tas lovys turi stoveti tarp remo ir bamperio?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.