Pereiti prie turinio

PABRADAS '2013 - VYKS kaip numatyta


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 277
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Renginys buvo super! Prasidejo viskas labai smagiai poligone. Tik startavus uz 300m. pradejo oziuotis masina, kazkas su kuro padavimu, nebenorejo vaziuoti, is nervu padauziau kuro filtra, pradejo vel vaziuot kokiu 20min. vel tas pats. Pasikabino mane komandos draugas ir tampe po poligona, taip rinkomes taskus. Surinkom pakankamai nemazai... Finisavo pirma etapa likus 3min. iki laiko limito. Super, skridau ant virves kaip koks balionas :)/> tarpe tarp pirmo etapo ir antro pradejaukrapstytis, radau beda, pasalinau ir masina vel duzge kaip bite... Lekiam iki kito etapo ir pakeliuisusirinkom dar kelis taskus. Entuziazmo buvo labai daug tad nusprendem dar ir reido taskus susirinkt. Buvo smagu! Atekem iki kito etapo pradzios. Startavom zieda. Ten tikrai buvo ka veikt... kalnai irbalos tikrai ne turistu nosiai. Pabandem sturmuot viena is ju, tai paskui kapanojomes ilgai ir nuobodziai, bet trasa iveikem. Trecias etapas prasidejo sekmingai. Ipusejus jam prasidejo vel bedos, uzlekus ant kelmo, sulansciau vairo trauke. Vairas vos sukosii viena puse, pasitelkus plaktuko pagalba bus viskas vietoj paremontuota ir pavyko toliau lekt, balu vis daugejo ir daugejo, jegu, atvirksciai...res paskutinos taskas labai smagiai nudziugino. Teko bristi per pelke kad pasisaryt fotoprieatzimos. Negalvojaukad ten bus taip gilu... iki bambos panirau... visas kaip ciucikas slapias, uodaikapoja kaip suzvereje, bet ziauriaismagu ir nekreipiu demesio!! paskutinis taskas irgibuvo labai smagus su japonu kamikadze (pajero) pagalba issikapanojom is balos, paskui ir jam padejom, jegu nulis... vaziuojan jau i finisa, labai smagiais kvartaliniu kalniukais pasigirsta keisti garsai is po kapoto, atsidarau, o ten gabalas genero dirzo nuplyso ir i sparnuote susipyne. 15 min. ir dirzas isluptas, finisas pasiektas!! Laimes pilnos kelnes, jegu nulis... Renginys superinis, didelis dekui Meriui uz rengini!! masina i servisiuka apgydimui ir laukiam paparcio ziedo! Skubiaibus haminama dugno apsauga, bamperis ir gerve... Dar karta didelis dekui organizatoriam nuo ekipazu T09 ir T10. Foto ir video ikelsiu kai ismoksiu naudotis protingo telefono galimybemis :) P.S. Discovery pravazumu likau labai patenkintas.

Redagavo Simas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Grįžome ir mes iš poligono smile.gif čia rytiniai rezultatai kam kiek užskaityta teisingai atliktų KP užduočių ir rungčių laikai... Tankodrome buvo dvi įskaitos - su Gerve (G raidė) ir Be gervės...

vėliau prizininkus įrašysiu su vardais ... kol kas tik ekipažų nr.

 

Padėkos žodį išsakysiu kiek vėliau... nes nemažai minčių norisi išsakyti ir daug kam išskirtinai padėkoti icon_salut.gif

 

 

P1130592.jpg P1130591.jpg

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ateinam ir mes - mėlynas LRD - už renginį padėkoti :) tikrai labai smagiai pasivėžinom. Labai fain buvo poligone - 101 keliukas iki taško smėlyje, o kartais ir visai ne :) Šauniai sugalvota vandens rungtis su ekstremaliais irklais :) mes vis dar prisimenam Marytės gelbėjimo procedūrą iš ankstensių varžybų. Žodžiu nedidelė kliauza su legendos pradžia, o visa kita super.

Deja kažkaip tas 13 Pabradas mūsų technikai nelabai patiko :)Naktibaldoj puikiai veikęs fotoaparatas varžybų rytą tiesiog nustojo veikti (vakare lyg niekur nieko jau veikė), tadum išgirdom starterio ožius. Prie pirmojo rimtesnio KP nustojo veikti gervė (nors neseniai perrinkta ir dar ryte aikštelėj tampėm kolegas), na bet mūsų vyrai atkaklūs ir labirinto starte ją dar kart persirinko :)Smagioji dalis buvo pačioje varžybų pabaigoje, kai surinkė visus taškus, "dasibaigimui" nusprendėm dar labirintą pravažiuot (mat dieną chebra aiškinosi kas supjovė grybą :) Tad paskutinius kilometrus važiuodami susprogdinom galinį reduktorių, o paskum ir priekinį.

Ačiū baltajam LRD, kuris mūsų miške nepaliko, o atkakliai įveikinėdamas smagiuosius kalnelius parsitempė kaip priekabikę stovyklon, o vėliau ir į Kauną.

Fotikas nebeveikė, tad visą dieną fotkinom pasiskolinta kamera. O kadangi pasiskolinome kamerą tai ir prifilmavome dafiga... Turbūt todėl prie mūsų KP rezultato liūdnas brūkšnelis :( Na bet vaizdų turime ir pailsėję pasidalinsim kaip ten smagu buvo :)

 

 

P.S. o jeigu technika galėtų parodyti fuck'ą, tai jis atrodytų kažkaip taip :lol:

post-10251-13701999020096_thumb.jpg

Redagavo Šturmanienė
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šturmanienė.

turit laiko iškarpyti stop kadrus iš KP vietų ir "brūkšnelį" pataisysim į skaičių... atsimenu tą kamerą, kuris čia ekipažas buvo ?

 

o šiaip tikrai nemažai kas galėjo neprarasti sunkiai pasiektų KP, jei skaitytų reglamentą...

Foto kadre turi matytis KP su raide ir visas visureigis iš priekio arba kampu iš priekio - jeigu legendoje nenurodyta kitaip.

 

4.5 Važiuojama nuosekliai nuo taško iki taško nurodyta kryptimi, išskyrus SR „Naktibalda“.

...........

 

4.8 Ekipažas atvykęs prie KP ne pagal nužymėtą trasą, arba priešinga kryptimi, baudžiamas KP neužskaitymu tame ruože, už pakartotinį nusižengimą –diskvalifikacija.

 

diskvalifikuotų nebuvo, apsiribojom tik KP neužskaitymu...

 

p.s. aišku čia ne sportas ir visiems viską galima būtų užskaityti, bet manau teisingiau yra vertinti, tuos, kurie stengiasi važiuoti kaip numatė orgai ir kaip leido miškininkai, nei važiuoti tik dėl savo rezultato ir nesvarbu kokia kryptimi ir kur...

 

p.s.2 legenda "Gyvatė" buvo teisingai atspausdinta, bet nedidelis kipišas ir nereikalingas pakoregavimas pirmo startinio punkto iš 0km i 0,650km įvedė papildomą posūkį, kuris nepaklydusius grąžino į startą Bazė3, kur galima buvo startuoti į kitą SR, kol buvo pataisytas nesusipratimas... galu gale laiko buvo pakankamai ir papildomi 2,5km kalniukais tik dar viena pramoga smile.gif ir ne vienas ekipažas pakartotinai startavo į labirintą ir viską pravažiavo teisingai, ką parodo surastų žymų skaičius..

 

ir nežiūrint viso to, buvo malonu su visais bendrauti trasoje, AČIŪ už Jūsų gerą nuotaiką icon_thumright.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis dėkui organizatoriams už renginį :liux:

Taip pat labai norėčiau padėkoti ekipažui su baltu Range Rover - kad ištraukė is brastos pervažiavime po Tankodromo :)

Suzuki Samurai ekipažui už pagalbą , Viduliui kad ištraukė ir Bebrų užtvankos (Savo vyšnaitei stipriai basanoškes ištepiau :)

Taip pat Samurajaus ekipažui padėjusiam išlipti paėmus 20-ą tašką (paskutinį )

 

Labai laukiu foto :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Renginys fantastiškas :cheer:/>

 

Emocijų daug ir pačių geriausių!

Ačiū org. komandai nuo Pinzgauer komandos už gausybę rungčių, jų gyvatiškus pavadinimus ir nuostabiai gražias apylinkes - miškai, upeliai, ežerai, kirtavietės atveriančios aukščiausias kopas... Renginio formatas tobulas - visur pupsėjom atsipūtę, parūkydami ir pagulėdami, besidairydami ir besimaudydami ir visur suspėjom :)/>

 

Ačiū Kauno reidininkams Robertui su "žentu" ir Pajero už šeštadienio nakties linksmybes, dėl ko šeštadienio dieną sveikata vis jus primindavo (dėl to ir pagulėdavom trasoj).

 

Ačiū ir baltai Toyotai už aplankstytus šonus Naktibaldoj - kitą kartą tokius reido tankus aplenksime iš toli :D/>

post-60-13702381710281_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Penktadieni prie pabradės truputi palijo

 

SKELBIMAS

šeštadieni poligone buvo rastas galinis žibintas. gal kas atpazins ir reikia jo rolleyes.gif

žibintas dabar gyvena vilniuje biggrin.gif

 

Pasuk šituo NR 863737531 Vaidas, Molėtų ekipažas per perimetrą pametė kartu su bamperiu, po to teisėjai bamperį rado o žibinto ne

Redagavo o-jeep-o
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki visi kas jau gyvi!

Pailsėjus viskas atrodo puikiai. Geras oras, gera kompanija, įdomios užduotys :D/>/>/>/> :cheer:/>/>/>/>

Dėkui Dariui ir Artūrui už kompaniją ir pagalbą. Taip dėkoju Cherokiams, kariniam amerikonui ir 3 "zuikiams" už pavedžiojimą ( gal ten ir 1 MP buvo... ;-) ), kol navigacija grybavo. Jei ko nors nepaminėjau - dėkui visiems.

Tik nesulaukėm puslitrio iš baltos Toyotos, kuri buvo Naktibaldoj 13KP paskendę, kol juos ištraukėm nespėjom i finišą. :huh:/>/>/>/>

 

Apart amortizatoriaus ir galinės provodkės daugiau niekas nesugedo ir tai jau yra gerai. B)/>/>/>/>

 

Dėl pačių varžybų, tai jausmas dvejopas. Kaip ir ne vien dėl rezultatų važiuoji, bet galėjo orgai koordinates ir anksčiau duot, iš kortelės perkeltų koordinačių mūsų navigatorius neskaitė, o kol ranka susivedžiau kai kurie jau buvo spėję finišuot :D/>/>/>/>

Paskubom suvedinėdamas suklydau vieną skaičių ir napataikiau į KP porą kilometrų... B)/>/>/>

Tarpinių taškų šeštadienį net nesuvedinėjau tik pagrindinius KP, o po to pasirodo, kad ne iš tos pusės privažiuojam.

 

Pastaba organizatoriams - buvo nemažai įdomių vietų, kur galėjo privažiuot žiūrovai - jokios info. Būtų tikrai nemažai žmonių atvažiavę pasižiūrėt.

 

Foto ir video turim nemažai, reikia šiek tiek laiko kol persikelsim ir persisiūsim.

 

P.S. Uodai užkniso juodai :scratch:/>

Redagavo Eghi
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.