Pereiti prie turinio

nissan terano 2


Rekomenduojami pranešimai

Po vakarykščio pasivazinejimo atsirado kažkoks idomus garsas priekiniame rate vairotojo pusėje atrodo kaip kazkas liestusi. Garsas nėra vienas is maluniuju :)/>. Vakar atsiradus jam pavaziavau kokius 2 km ir dingo. Šiandien atsisedus vaziuoti vėl buvo, bet po keliu šimtu metru jis dingo vėl.

jei neilindus kokia saka i vaziuokle tai ijunk priekini tilta pavaziuok i prieki, kalk ant stabdziu, po to isjunk tilta ir pavaziuok atgal ir vel ant stabdziu... garsas turetu dingt, greiciausiai neatsijunge vienas is habu, tai zenkals kad habam kajuk pareina

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 131
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Jei purvo būtu tai manau greitai ir praeitų ar jis isbyretu. Čia toks garsas, kad kazkas butu kaip trukdytų ratui suktis. Bet taip ir minėjau jis atsiranda ir pradingsta, vakar pora km važiavau kol dingo, antru begiu neina daugiau vaziuoti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal purvo ir akmenuku ant priekiniu stabdziu prisirinkai. Nuo pavazinejimo guoliai ir granata iskarto nesubyres. Habas gali, bet tai jauti tik ji jungdamas. Paziurek kiek like kaladeliu.

Redagavo raimondas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

pabiro va tevui terano guolis ir granata pasibarste, pusasis issimove vos parsliauze i kiema. Nei uze pries tai nei ka. paziro guolis ir kitiems agregatamas kliuvo...Taip kad "uzia guolis ilgai" ne visada pasitvirtina

idomiai cia...stupicoj stovi 3 guoliai , jie pabyra tada kai pareina vidinis riebokslis, per ji patenka vanduo ir purvas i adatini guoli, ko pasekoje jam buna kajuk, po to purvas pazeidziai dar viena rieboksli ir turi prasibraut prie isorinio guolio, tas po tokiu purvo voniu pirma atsikrato tepalo po to ilgai ir nuobodziai uzia. Aplamai as su tokia suvaryta stupica ir numauta granatos guma atvazinejau 1,5m. ir tik zinodamas kad vaziuoju su purvinais guoliais , pakeiciau stupica su visu pusasiu... jokiu gresmiu apie uzklyninima isardes nerada.. gal del to kad purvu vien vazinejau... :rolleyes:/>

Redagavo Hunteris
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nzn, bet kad butu kas uze butume pastebeje manau. vienas guolis dar nieko, kitas visai pabires, mazesnis berods, granata sratus ismete ir dar pusasio slicus apkramte kol parvezlino :) Kas svarbiausia nei jis ofroudina nei ka, i grybus rudeni nuvaziuoja ir visas ofroudas :)ziurejom ziurejom pasilenke, nu nieko tokio racionalesnio kaip uzsikirtusio guolio nesugalvojom

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 2 mėnesių...

O tai kas cia gali buti ?

tai nors aprasyk konkreciau problema? kaip aplamai turbina dirba ant dideliu apsuku, kaip tepalas nepucia ji ? gal pas tave ismetimo kolektoriaus tarpine papusta arba keliniu... atsidaryt oro filtro dezute, isimk pati filtra ir paklausyk, jei svilpia is filtro  dezutes tai turbina, siaip jei nustatysi kad turbina tai yra du variantai... nieko nedaryk, arba nuimk kol gyva ir vezk meistram

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sveiki purvo broliai! Noriu paklausti kaip NT II 2.7 Tdi su automatinėm dežėm draugauja, ar nėra problemų ar patvarios  būtent automatinės dėžės.

Kiek teko girdet bet tik gandas kad su automatu labai daug ryja kuro t.y. jei dyzeliukas su paprasta deze tai jis stabiliai 10ltr.100km o automatas apie 15. Bet kaip jau minejau tai gandas siaip retas tai variantas automatas tai sunku ir sprest.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Turejau automata, vazinejau apie pusmeti tad apie ilgaamziskuma pasakyt dauk negaliu.Masina buvo prabegus 320000 deze dyrbo puikiai tik mieste tiek bekelei. Kuro sanaudos vidutiniskai 11litr. Esu girdejas kad viduriai tos dezes yra subaru .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...

Sveiki teranistai, gal kam teko susidurti su tokia problemėle - terano 2001 m. 2.7 d 92 kw automatas, važiuojant mažom apsukom išmeta čeką, dingsta trauka, tada lengvai pergazuoji, viskas dingsta. Kitas monas, paspaudus šalčiui jokių bėdų. Kitas klausimas,ar diagnostika tai matys , išanksto dėkoju .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas teva tas pats variantas. ir kol cekas dega gazas labai jautrus. vos prilietus soka masina kaip viesulas i prieki. saltis karstis cia nelabai prie  ko nes buna menuo du jokio zenklo, o kita syk kaip uzceretas ziebiasi ir ziebiasi.  kazkiek ytakos spejam calerkos kokybe daro, dar jis pila ten kazkokia marmala i baka kur tipo forsunkes pravalo nedumina, irgi lygtai gelbsti.  yra jau kaip ir issiaiskines tikraja priezasti, kazkoks servisinis jam papasakojo ka reikia daryti, bet sa daba labai tiksliai neatsimenu, kazkoks ten kazkieno daviklis gryba pjauna, pasake jam ir kaip gydyt ligu, bet tevas dar nieko nedare, laukia pavasario, kol rankos nesals ant kiemo.  del to kelniu prisikt ar tai butent ta liga dar neduosiu :)

As rytoj su juom kaip tik dirbsiu, jei nepamirsiu paklausiu tiksliai kas ten per liga, o jei ka gali pasukt rytoj dienos metu, ar per pietus, duosiu jam rageli ir pasakys tiesiai. jei ragu nepakelsiu vadinas su ausinkem kazka birbinu ir negirdziu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.