Pereiti prie turinio

Kaupass

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Panevezys
  • Pomėgiai
    medziokle

Kaupass's Achievements

0

Reputacija

  1. gal galima smulkiau? kur konkreciai ji stovi? Jei nesistumia tai viskas ok?
  2. Suprantu kad 100proc nebuna, bet keisti siurbli ir metyti pinigus nesant tikram, kad tai ispres problema butu kvaila. Uz kiek atiduotum pedala?
  3. 100% esi tikras kad plunzeris? Gal ir kaina zinotum kiek ta malonuma kainuotu pasikeisti? pedalas naujas?
  4. Sveiki, gal kas zinot tiksliai ar turit minciu, kodel retkarciais uzsoka apsukos iki 1500-2000. patraukus gazo pedala normalizuojasi ir vel viskas gerai. Galvojau, kad oro srauto reguliatorius durniuja, pakeiciau- tas pats. Nezinau ar tai kaip nors susije, bet panasumo yra, abi problemos islindo panasiu laiku. Nenoriai kuriasi siltas variklis. Ziema ryte pakaitini zvakes- brukst ir uzsikuria, o siltas nelabai nenori terano 2 2,7tdi 2000m.
  5. Aciu, Tadai2, uz naudingus patarimus, pasitikrinau- ramiau miegosiu
  6. Buvau nuemes slanga, tepalo slangoj yra, o aseles klibejimas vos vos jauciamas.
  7. Sveiki, kad nekuri naujos temos paklausiu cia. Gal kas esat susidure su terano 2 2,7tdi 2000 metu turbinos restauravimu-perrinkimu? Pas mane po truputi pradeda tepaluotis turbina, tai klausimas ka daryti. Varyti perrinkti? kiek tai kainuos? nekreipti demesio ir vazineti kol subyres? kiek kainuos kita? Kol kas jokiu problemu nekelia, tik tiek kad pasitepalavus. Aciu uz atsakymus.
  8. Juokaudamas norejau pasakyti, kad nepultumet patarineti, pasikeisk greiciu deze ir viskas bus ok.
  9. Sveiki, is po ziemos islindo tokia problema. Sunkiai jungiasi 1 ir 2 begiai. Tai prasidejo ziema prie dideliu salciu, maniau kad traukes uzsalo, bet atsilus orams tas pats. Kartais jungiasi normaliai, kartais sunkiai, atrodo lyg kas trukdytu ijungti. Gal kas esat susidure su tokia beda? kas galetu buti? (tik nepradekit gasdindinti kad greiciu deze ar sankaba ) Ai ir dar gal turesit atsakyma. Uzgesinant arba nepasildzius kuriant (na kai biski pavinioji starteriu) kazkas subarska, toks jausmas kad variklis i kazka dauzytusi. Cia gal kokia variklio paglve susidevejus? Kol kas neturejau galimybes uzsivaryti masinos ant duobes.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.