Pereiti prie turinio

miniuxx

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šilutė

miniuxx's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki. Gal kas zinote kuom skiriasi sitie varikliai ar tik kilovatais
  2. Paklausiau eismas.eu tai gavau va toki atsakyma. Sveiki, Jei autom. ir priekabos bendras svoris viršija 3,5t, bet neviršija 4,25t - leidžiama vairuoti tik išlaikius įgūdžių ir elgsenos patikrinimo egzaminą valstybės įmonėje „Regitra“. http://eismas.eu/index.php/duk#duk002 Pagarbiai,Ramūnas L. Reiks laikyt BE kategorija ir galesiu kabint bet kokia priekaba,nebereiks skaiciuoti svoriu.
  3. Bet jai junginys virsija 3500kg tai reik laikyt ta igudziu ir elgsenos egzamina. Nu kazkaip idomiai ten surasyta.
  4. Patrulio maksimali mase yra 2910kg bent pas mane taip raso tai jai uzkabini 750kg priekaba virsiju 3500kg tai ir galvoju galima tempt su b kategorija ar ne.
  5. o gal yra laikiusiu ta igudziu ir elksenos egzamina. Kaip ten viskas vyksta ir kokie dokumentai reikalingi. Nes taip iseina kad turint b kategorija su patruliu gali tempti tik 500kg priekaba.
  6. Gal atsiras zmoniu kurie yra susideja poliuretano ivores ir pasidalins informacija ar laiko jos ir t.t.
  7. Sveiki. Gal kas esate susideja vaziuoklei vietoi guminiu įvoriu į poliuretano įvores? Kokie atsilepimai butu? Mano mp pakaba susidevejo tai galvoju į kokias ivores keisti?
  8. Sveiki. Gal kas turit galinio tilto su 100% blokiruote ardymo shema, niekur nerandu. Is anksto aciu.
  9. Sveiki. Ieskojau forume apie tiltu,mechanines greiciu dezes,ir paskirstimo dezes [super selekt] tepalus,bet konkreciai kur kokie pilasi nieko neradau. Parduotuvei dezei,tiltams dave GL5 75w90 o paskirstimo dezei S4G 75w80. Tai ar tokie tepalai pilasi? Gal kas tiksliai zinote?
  10. Tai gal kaip pas pajero vakumas atjungia ar kaip? Ir kokios ten paskirstymo dezes ar turi tarpasini difa kaip pajero super selekt? Sory uz kvailus klausimus.
  11. Dar norejau paklausti ar nuo 2000m teranose yra habai,jai ne tai kas atjungineja priekini tilta? Nes sendiena viena ziurejau ant 2H padeties sukosi pusasiai,tai nelabai suprantu kas cia per sistema?
  12. O kaip pas juos su pavaru dezem,ar ir naujesniems jos byra?
  13. Sveiki. Pradejau zvalgytis i nissan terano 2 nuo 2000m. Cia informacijos nelebai randu,tai noriu paklausti. Kaip ju varikliai 2.7 tdi ar jautrus kuro kokybei,ir kas ten dirzas ar grandine? Cia skaiciau ,kad senesnem modeliam pavaru dezes nelaiko,o kaip su naujasniais? Ar turi jie kokiu blokiruociu ir kokiu rezimu buna paskirstymo dezes? I ka atkreipti demesi perkant?
  14. Aciu uz komentarus,o jau galvojau brangus remontas nusimato.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.