Rojer07 Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 (redaguota) zadetos "teisingo" pado foto ei kas nesuprato masyna - suzuki samurai. Redagavo Gegužės 11, 2016 skrajojantis_olandas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dima72 Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 O kas cia blogo? Kiek sveria sis padas? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rojer07 Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 ne nu ei tokio storio padas ant kibiro maziau nei tona bendro svorio normalu tai ok. :)O del svorio - ei 4mm pado jau su atsarga, tai 12 mm lygiai 3kart daugiau lisno svorio. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andrius- Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 Na nereik taip imt i galva. Negi negalima protingai padiskutuot. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rojer07 Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 Na nereik taip imt i galva. Negi negalima protingai padiskutuot. Protingai? yr toks mokslas " medziagu pasipresinimas" , tai galima protingai aptart, kodel ant remo kurio seneles storys 2,5mm reik lipdyt sveleri ,kurio senelis ploniausiai vietoi 8, ir kokia vieta ant masinos sulankstys ar israus vietoi pado.ei balta yr balta, tai ne juoda.Ka cia diskutuot? ei nepatinka tau gamyklinis sprendimas, nu pastorink 1.5 karto, islankstyk ar privirink dar viena briauna ir gana.Kam sarvocius pjaustyt? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andrius- Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 Nu blin taika. Tasiuliau ka turiu. Nesiulau jum ju visu det. Galima pada isipjaut, galima tik jo gabaliuka idet ,galima pasitart su kolegom ir surast tinkamiausia sprendima. O dar galima varyt vienas ant kito iki pamelynavimo. Kas jum zmones is kur tiek pesimizmo ir neapykantos. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rojer07 Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 kolega, juokio pikcio mirdruzbazuvacka teisiog pabandziau isdestyt , kodel jusu sprendimas nevisai issikepe:) Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andrius- Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 As vistiek manau, kad apatine gerves tvirtinimo detale nedakepta. Reiktu patvirtint nes is jos plesimas bus kai gervinsis. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Suomis Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 ............... yr toks mokslas " medziagu pasipresinimas" ............"medžiagų atsparumas" Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rojer07 Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 (redaguota) ............... yr toks mokslas " medziagu pasipresinimas" ............"medžiagų atsparumas" сопротивление материалов Redagavo Gegužės 11, 2016 Rojer07 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rolandas Atrašyta Gegužės 11, 2016 Dalintis Atrašyta Gegužės 11, 2016 Protingai? yr toks mokslas " medziagu pasipresinimas" , tai galima protingai aptart, kodel ant remo kurio seneles storys 2,5mm reik lipdyt sveleri ,kurio senelis ploniausiai vietoi 8, ir kokia vieta ant masinos sulankstys ar israus vietoi pado.ei balta yr balta, tai ne juoda.Ka cia diskutuot? ei nepatinka tau gamyklinis sprendimas, nu pastorink 1.5 karto, islankstyk ar privirink dar viena briauna ir gana.Kam sarvocius pjaustyt? Geriau rėmas truks, nei gervė. Manau nereikia aiškinti kaip "lengva" mitsubishio mehaniką surasti ir kaip "pigiai" ji kainuoja Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvydas77 Atrašyta Balandžio 11, 2018 Dalintis Atrašyta Balandžio 11, 2018 tai va,užzsiciklinau ant mechaninės gervės atboro gaut neįmanoma,aš ji turiu tik kaip pavyzdį,paskolino Rolandas,bet va čia įdomybės ir prasideda.atboras toks kaip Sk.olando.8 varžtų tvirtinimas,bet giliam mano liūdesiui pasirodo kad skiriasi krumpliai tiek ant mano galoperio tiek ant kitos MP1 razdatkės.mano turimose razdatkėse jie daug stambesni visiškai netinka žingsniskas turit minčiu apie kaip pagamint atborą?turiu krumplius is reikiamos razdatkės Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andriusss Atrašyta Birželio 6, 2018 Dalintis Atrašyta Birželio 6, 2018 Idomu butu ir man kaip padarit atbora,arba kas turi mas parduot atbora Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rolandas Atrašyta Birželio 6, 2018 Dalintis Atrašyta Birželio 6, 2018 Idomu butu ir man kaip padarit atbora,arba kas turi mas parduot atboraNa būtų įdomu jei kas apsiimtų padaryti atborą mitsubui, jau va trise būtumėm eilėj Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
skrajojantis_olandas Atrašyta Birželio 6, 2018 Dalintis Atrašyta Birželio 6, 2018 Na būtų įdomu jei kas apsiimtų padaryti atborą mitsubui, jau va trise būtumėm eilėj O tu Rolandai gal nori perleisti man savaji PTO? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rolandas Atrašyta Birželio 7, 2018 Dalintis Atrašyta Birželio 7, 2018 O tu Rolandai gal nori perleisti man savaji PTO? Į 10 varžtų atborą perleisčiau ir dar damokėčiau Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar