Pereiti prie turinio

cherokio 2.5 td variklio temperatura mazokoka


stopkutis

Rekomenduojami pranešimai

Pas mani 98 m 2,5 td buvo lygiai tas pats ant laisvų buvo iki 40 kai važiuoji vos vos daugiau ,termostata dar gamyklinį 82 laipsnių išėmiau buvo sulūžęs ir pastoviai atsidaręs dabar su nauju 87 laipsnių viskas gerai temperatūra variklio darbinė pagal daviklį netoli 100 ją pasiekia per maždaug 8 km kelio važiuojant ir vsio aukščiau nekyla ilgiau pasimalant kamštyje pasigirsta termomova,bet yra ir man keli klausimai tiems kas toki žvėriuką turi ilgiau. Huli kai tik užvedi šaltą motorą kokioms 5 minutėms įsijungia termomova (gal kažkiek klinija).Ir antra kaip pas jus su šildymu ple visai nešildo(nu vos vos) į pečiuką ieina karštas skystis išeina taip pat arba užsikimšęs radijatorius pečiuko arba dar itariu gali būti su zaslonkėm vakuminėm kažkokia chernia.Gal kas dar turi kokių minčių.

 

Ačiū.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greičiausiai sklendės kaltos, "gudrūs" amerikonai prikrovę vakuumų kur reikia ir kur nereikia...Vienam iš mano turėtų CHEROKEE veikė tik priekinio stiklo apipūtimo režimas, kai išsiardžiau, radau vakuumo žarnelę perspaustą, po to sutvarkiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Termomova, (pas mane 4L benzas) ir turi uzti kelias minutes. Tiksliau uzia tol, kol neduodi apsuku iki kokiu 2000, tada palaipsniui uztyla, pasiskirsto nuo iscentrines jegos silikoninis skystis jos viduj. Pas save buvau nuemes kuleri (cype guolis) ir radau termo spirale visa uzsikisusia purvu ir dulkem. Isvaliau, dabar veikia kaip ir parasiau, ir taip pat raso instrukcija.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.