Pereiti prie turinio

Koks TLC variklis patvaresnis ?


augis

Rekomenduojami pranešimai

Tenka patampyti priekabą, žiūriu, kad 2LT(2,4 ltr) variklis silpnokas tam reikalui...

Jūsų nuomone, su kokiu varikliu 70-73 TLC geriau tiktų : 3 ltr, 3,4 ltr ar

4,2 ltr. O, kokia nuomonė apie 60 ar 61 TLC su 4 ltr. Būtent priekabų nuo

1 t iki 1,5 t tampymui...?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ne tik motaras, bet ir pats mašinuks gerai kai solidus... jį priekaba po kelią netasys... :wink: galingesnis variklis kantresnis apkrovoms....

O, ką geriau būtų rinktis 61 ąją su 4 ltr, ar 73-čią su 3 ltr, ar 73-čią

su 4,2 ltr, ar 80-tą su 4,2 ltr. Būtent priekaboms...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vėjai :? ,

aš turiu ir turėjau galimybę palyginti kaip važiuoja su virš 3,5 t priekaba su kateriu velkant su TLC'80 4,2 TD ir TLC'80 4,5 benzas. Ir tempt ne vieną kartą teko-tai TD visai nevažiuoja. VISIŠKAI. Tų 50 AG lyšnų skirtumas jaučiasi siaubingai. Čia tas pats kaip pirštą su b... lyginti. Tiesa abu automatai. Ir kuro sąnaudos siriasi apie 4 litrus :) Abu su BFG 33" MT kaliošais.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

brač.... ar visai nesidomėjai ? :lol:

60 ta su atmosferiniu dyzeliu 4l

61 su turbina, variklis naujesnės kartos 4l

80 ta jau dar kitokie varikliai 4,2l su turbo ir be turbo, 12 ir 24 vožtuvų, mechaniniu ir elektroniniu siurblio valdymu....

 

jei nori atsakymo pagal temoj formuluotą klausimą "kuris patvaresnis" tai vienareikšmiai be turbinos.... bet ir mažiau dinamiškas....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kesa,

galim 80 ragus suremt ir pasižiūrėti :D kas ką ar 4,2 TD ar 4,5 benzas.

Šiaip aš kalbėjau apie ne patraukimą ar perstūmimą bet apie tralo su 3,5 t svoriu vežimą ne 1km, o kokius 200 km.

Atleisk, bet kasmet tikrai vežu savo Baylinerį iš Mažeikių i Mingę ir atgal su TLC'80 ir su 4,2 TD ir su 4,5 benzas. TD NEVEŽA. AT smaukia bėgį žemyn prieš kiekvieną įkalnę ir NEVAŽIUOJA. O apie lenkimą geriau net negalvoti. O benzas tų įkalnių net nepajunta. Ir lenki be jokių svarstymų.

Tai ne pasakos, tai realybė.

O iš vietos kad gali fūrą patraukt 80 aš nesiginčiju, bet tempt ją iš Vilniaus į Klaipėdą ir TD 80 nesugebėtų :lol: padoriai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

3.5tonos priekaba-be stabdziu i lenkima?????? Keliu zudikas!.............TD.......pasirodo neveza.........na ir nah.tuos dyzelius 12m i vok vazineju su 2.4TD-dviguba priekaba (SU STABDZIAIS) Mina tik jega.Gal 4.2Turbo dyzeliai-nebeveza? Ka ten pora litru-benzo dameti... desiuos benza..ZELEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad potencialus zudikas tai 100% pritariu. Labai jau didelis pasitikejimas savo jegomis. Dyzelio torkas tikrai didesnis nei benzo, o siuo atveju tai labai svarbu. Nebent ten automatas pavaras permeta ties 2500 rpm ir neisikaciagarina autotraukinys :shock:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koks ten pasitikejimas-Draugelis analogas- Su Wranglioru taip Tyse--3 lavonai,per traukinio begius su visais slagbaumais,o pats kaip agurkas-tik 4metukai laisvu-statybu:) pasitikejimas:) Sekmes aisku-------O deze-pasitvarkyk.............

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne-Kai zmogus bando irodyt Kzka Ap sukimo momenta,...........Ragus suremt tai byski teorija lai pasiskaito...Ralis-lenkimai-Mazeikiai.........Benzas Dyzelis Traukia-netraukia...marazmas kzkoks........nieko-asmenisko...........

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Negaliu gynčytis su profesionalais :)

bet žinau kad sukimo momentas tai yra kreivė priklausanti nuo variklio sūkių, taip kad pasiskaitykit ir jūs ponai. Prie kokių sūkių aukštesnis sukimo momentas benze ir dyzelyj manau jūs žinot :wink:

ta va kalba gi eina apie važiavimą, o ne patraukimą.

Šiaip aš kalbu iš praktikos, o ne iš teorijos ponuliai.

Tas pats ir bekelėj. Nedaug aš važiuoju dar tik 2 metus po dumblus, bet palyginus 4,2 TD ir 4,5 benzą TLC'80 ir purvuose tinka tas pats.

O bėgius meta prie 2,5 kiloapsuku ir ten ir ten ir dėžės tvarkyt tikrai nereikia-ji pas 80 neužmušama ypač automatas. Aišku reikia važiuot inpylus tepalo :) .

o laisvų statybų dabar gauna tie, kurie prieš metus gavę teises išlekia į gatves su auto kurios vertė 400 lt. ir kuro degalinėj pila už 10 Lt. nes kiti trys lieka alui... :):) Ir jaučiasi "asais" mokančiais ir žinančiais viską.

Čia irgi nieko asmeniško-

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:D O kalba buvo apie TLC variklio patikimumą :D

Jo...

Jei galima, ponai, tai pertrauksiu Jūsų diskusiją - kas kiek užmušė, ir prašau man atleist, kad klausiu tokių ir taip suprantamu dalykų...bet, man, diletantui, aktualu žinoti, nes ruošiuosi pirkti kitą TLC, galingesnę. Ir norėčiau paklausti, kokiam varikliui prerogatyva teiktumėt ? TLC ieškosiu

73 - 75 -os ir dažnai tampysiu priekabėlę tonos-pusantros ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano galva, ieškok su maksimalios kubatūros varikliu.Čia tau ir resursas, ir sukimo momentas.Jei iš 70 serijos, tai su 1HZ varikliu.

o, 1HZ, tai koks, 3,4 ltr ?

Gak kas žino, kiek arklių turi

3,0

3,4

4,2 dyzeliniai varikliai ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.