Pereiti prie turinio

reikia pakeist JGC razdatkes grandine


baks2lt

Rekomenduojami pranešimai

  • po 1 mėnesio...

Sestadieni parukydami pakeiteme kolegos grandui razdatkes ''grandinele'' smile.gif

 

post-5207-13302476449841_thumb.jpg donorine razdatke su jau nuimta grandine

post-5207-13302476995041_thumb.jpg uzdeta grandine is donoro. Ta kuria nuememe buvo nutysusi vos ne iki korpuso ir uz paimta is donoro ilgesne apie pusantro cm.

post-5207-13302477309187_thumb.jpg surinkimas ipusejo, greitai vaziuosim isbandyti :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...

Grandines nemirsta, jos issitampo. Jei paskerdi razdatke donora ir grandine ten nekabo vos ne iki korpuso, reiskia gera. Jokios cia loterijos, cia mechanika :)src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/smile.gif"> Svarbu susitarti del grazinimo, jei kazkas netiktu.Kaip Bakso atveju razdake su normalia grandine 300Lt, jei gerai pamenu. Ir grandine vietoje ir dar daliu kruva liko.

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėvėta razdatkė - loterija, gal su tokia pat numirusia grandine. Pakeitęs nauja nors žinai, kad ilgai važiuosi. Prieš keleta metų ėmiau iš Laumkelio, berods, 1000 Lt. originali Moparo kainavo.

Brangokai, man iš ebay su atsiuntimu, muitais, PVM, apie 600lt gavosi, o ne Laumkelis siūlė 800lt. Visos naujos, originalai, Mopar. o dėl išsitampymo iki korpuso, tai nevažinėkit ilgai su ištampyta grandine - pratrina korpusą. patirtis :)

Redagavo Minnde
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš pirkau sau 249 razdatkei iš www.cobratransmission.com 249 razdatkei dabar grandinės ten pabrangusios, nes niekas negamina, pirkau už 120 dol., dabar jau kaina 188 dol, bet kitoms razdatkems kainos laikosi apie 100-120 dol Ten parduoda Borgwarner grandines kaip ir originalo

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

TOks ir tingejimas, pats nepabersiu razdatkes , reiks meistro o tam dvigubai moket, nelabai norisi , gal reiks ziureti nauja, kolkas dekui uz pastangas

 

sveikas.aisku nepaguosiu,bet mes vel imsim detales i konteineri..nepaguosiu todel kad tai uztruks apie pora menesiu :) bet grandinele tau atseitu apie 500lt...is kitos puses susisiek su tuo bicu kuriam atsiejo cepura 600lt su visais muitais.pats greiciausias variantas..aisku pats nenupirksi jei neturi ebay saskaitos..gali gi paderint su juo,ko tu cia maigai knopkes ir pariniesi bratka? ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:liux:

sveikas.aisku nepaguosiu,bet mes vel imsim detales i konteineri..nepaguosiu todel kad tai uztruks apie pora menesiu :)/> bet grandinele tau atseitu apie 500lt...is kitos puses susisiek su tuo bicu kuriam atsiejo cepura 600lt su visais muitais.pats greiciausias variantas..aisku pats nenupirksi jei neturi ebay saskaitos..gali gi paderint su juo,ko tu cia maigai knopkes ir pariniesi bratka? ;)/>

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.