Pereiti prie turinio

baks2lt

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    bakas2

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipedos raj.
  • Pomėgiai
    Domiuosi viskuo po truputi... auto, statybos, namu ukis :)

baks2lt's Achievements

0

Reputacija

  1. turejau as su 3.7... kuro sanaudos kaip 4.7 JGC.. siaip smagiai rieda, salone vietos mazoka. paisdykaut nulekus nuo kelio trukdo variklio apsauga, labai jau ji zemai kabo. buvau iskeles bet vistiek nepatiko, grizau prie JGC. jei pirksi ieskok su 5 padeciu razdatke.
  2. O kaip su registravimu latvijoj? Gal kas bandet, zinot??
  3. Jei to anglo neina priregistruo ar juo ramiai vazinet po lt, tai galvoju persikelt anglui vaira, o kebulo nr uzdet nuo savo auto, nes metai, spalva, marke, modelis tas pats, tada beliks tik numerius persisukt... nezinau, gal svaigstu, bet jei neina registruot tei vienintelis budas toks yra..
  4. o jei persikeli vaira ir kebulo nr persikeli ant jos, nes pas mane amerikone tik po priekiniu langu.. Beje gal zinai kas silutej vairus kilnoja..
  5. Sveiki galkas zinot kiek laiko lietuvoj galima vazinet su angliska masina? Gandu daug, vieni sako kad lietuvoj ta pravaro ir apsidraudzia ir vargu nemato, kiti is anglu popierius siuncia, kiti tipo lietuvoj isvis tik menesi gali, tai ir nezinau kuo tiket. Radau nebloga auto tik kad angliskas, su registracija kaip suprantu pas mus ne kas, gal bandėt kas latvijoj registruot, kokia ten procedura, kokiu dokumentu reikia? Ir dar gal galit paaiskint kas tie v5 per popieriai..
  6. Aisku.. teks liberty stumt ir i vieta wranglery griebt... naktim jau pradejau sapnuot juos
  7. Gal kas ziurejo sita daikta? Ar vertas jis tu pinigu? http://m.autogidas.lt/jeep-wrangler-l-visureigis-1993-0126473673.html?section=01&f_1=Jeep&f_model_14=Wrangler&f_245=Lietuva&f_50=kaina_asc
  8. o is kur jis ta daikta issuko??? idomiausia tai kad liga atsirado po iskelimo.
  9. baks2lt

    klaida P0500

    turiu beda, nerodo spidometras, meta klaida P0500.. kur šaknų ieškot?
  10. kazkada ieskojau neradau... nusipirkau komplektuka, prieki saibos, gale spyruokles su mortikais.. susimontavau ir patenkintas..
  11. Standartas +3'' Nu dar padangos eilej...
  12. gal kam teko sita apziurinet? http://auto.plius.lt/skelbimai/dodge-durango-4-7-l-visureigis-2001-benzinas-dujos-3411861.html
  13. Virs tavo posto pilietis.... du jeep`us su jo pagalba pirkau ir abu kart patenkintas
  14. rieda jie gerai, kaip lengvoji. is vietos pajuda smagiai, bet trasoj norint ka lenkt, bukas, is 3,7 tikejausi daugiau. pralekiau 10tukst da patenkitas bedu neislindo. kuro sanaudos nuo grando 4,7 mazai ka skiriasi. tik nervina prieki ta apsauga, kur i didesnes provezas ilendi ir pypec.. dabar taupau 2000lt lift kit'ui
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.