Pereiti prie turinio

Gal kas turi ISUZU TROOPER 3,0d owners manual


Vytask

Rekomenduojami pranešimai

Labas, ieskojau internete, meta kas susije su automobilio dalimis, vienu zodziu su remontu...galima taip pasakyti. As noreciau pasiskaityti..apie automobilio ekspluataciaja..kas, kur ir kada jungiasi...spaudziasi.., o pats toki automobili vairuoji...ir kaip?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gytman: workshopini 60mb atradau greit ir nemokamai, ownerio manualo per 10min neradau, daugiau neieskojau.

vytask: iki gruodzio jei nerasi, tai duok zinot, galesiu duot tada :)

kas liecia auto, tai vairuojasi labai smagiai ir patogiai, per pirmus 2 metus keiciau tik kaladeles ir tepalus. ir tik dabar visai neseniai pakeiciau naujus amotikus, sarnyrus ir spyruokles nes buvau uzmuses grynai per akemnis po kalnus ralinedamas. dar reikia paskirstymo dirzeli pasikeist kol nenutruko, nes jau senai laikas. Daug kas keikia varikli, nes jis megsta galva nusirauti, ir skelbimuose (islandijoj) apstu su parduodamais modeliais nurautom galvom, bet man dar nenukele, kuom dziaugiuosi ir vazineju. del 4jx1 modelio motoro turbut labiausiai ir yra keikiamas sis auto.

Man susidares ispudis, kad apie si auto labaiu neigiama nuomone rimtesniu dziporiu, nei teigiama.Man gal pasisekes auto papuole, as vazineju, ir tfu tfu tuf, kol kas jokiu rimtesniu bedu neturejau, ir esu visiskai patenkintas juo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neremontavau -nezinau. bet is bendro issilavinimo zinant , kad gera motorista ir taip nera lengva rast bet kokiam modeliuj, nes daug lengviau duonai uzsdirbt padangas ar lempieckes keitalinet, kur 0 atsakomybes, ir plius logiskai pamascius, kai pasakysi kas per motoras, norinciu apsiimti sudetingesni varikli is surastu motoristu dar maziau liks, ir speju kai jau rasi kuris apsiims, kad ir solidzia kaina uzgiedos labai i atlapus nekibsi, nes sau mintyse pagalvosi "px, kaip nors, kad tik sutvarkytu" :)

tai va,manau tiek ir kainuotu :))

 

pas mane mechanika, nes (atsiprasau visu, kas automatais vazineja is anksto) nebuvo papuole ne vieno automato vairuoti, kur nepagalvociau, kad automatas gaidys, skirtas tiems as nesugeba kava gert ir begius junginet vienu metu, o dzipas automatas mano durna galva lygu karvei ant ledo

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as vazineju, ir tfu tfu tuf, kol kas jokiu rimtesniu bedu neturejau, ir esu visiskai patenkintas juo.

Automobilis labai gerai atitinkantis savo kainą. Nuo geresnio automobilio prie jo vairo sėstis aišku nesinori, bet pvz grubiai tų pačių metų Monterey kainuoja kaip 1/2 Patrulio arba 1/4 Landcruiserio - ko verti, tiek ir kainuoja.

 

Kas liečia naujos kartos 3.0 dyzelio, greičiausiai šnekos dėl elektroninių purkštukų, atitinkamai sudėtingesnio ir brangesnio remonto nei senojo gerojo 3,1 dyzelio.

 

Kad automatas visureigyje blogai - iš piršto laužtos šnekos, į tolimęsnę diskusiją šioje temoje tikrai neverta veltis, pridiskutuota sočiai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

ne is pirsto, is asmenines patirties, tiek lengvuske tiek dzipas automatas man nervus sukelia jau po pirmos sankryzos. Kam tokius pat jausmus sukelia mechanine as nieko neturiu pries, kiekvienam savo.

 

O davai nuo sitos zinutes, keliames i ringa? :) Labai jau idomu kodel taip tas automatas sukelia nervus net lengvuskej? Tik be pykciu aisku :) Siaip, padiskutuot.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ai nenoriu ringo, nes nera ka cia diskutuot. man paprasciausia patinka paciam sugalvot kada kokia pavara noriu vaziuot, o kai masina sugalvoja uz mane, ir keliom sec anksciau/veliau nei as pats buciau perjunges jungineja, tai biesint labai greit pradeda.ir ypac ant kokio nors durno greicio kai automatas meto tai aukstesne tai zemesne, arba dar durnas momentas -i kalna kylant imeta zemesne, duodi gazu pagreiteja ir aukstesne ir slopsta ir vel zemesne ir vel is naujo...del to neperku automato o kaukinu kiek noriu ant kokios noriu pavaros pats.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sveiki, isigijome Isuzu Tropper 3.0td 99m, automatas. Kaip ten su tiltu perjungimais? Yra tas 'ryciagas' ir yra dar mygttukas salia avarinio, kuri paspaudus uzsidega AUTO prietaisu skydelyje. Kaip teisingai reikia elgtis su jais? buves savinikas sake, isijungi priekini tilta ir vaziuoji. o kaip istikruju? kas tas 'AUTO'?

 

 

Dekiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane irgi 4WD uzrasyta. Neturiu owners manualo, kadangi masina LT o as ne, ten tiksliai rase kas prie ko valgoma. Bet seip speju ar nebus toks gaidys, kaip kazkada toyota kokia tai buvom issinuomave, kad 4wd yra ant auto rezimo. Irgi automatine deze buvo. Vazinejom po smelynus, kopas tokias, ir tas auto4wd veike sekanciu gaidisku principu- kabina smeli 2wd, kai jau kompas sureaguoja kad klimpsta ijungia 4wd, aisku gyvenimas smelyne prasvieseja, masina jau noretu isibegti, kompas pagalvoja kad vieskelis ir persijungia i 2wd, ir vel klimpsta ir vel isijungia 4wd ir vel islipam. Ir taip vietomis kas keli metrai veiksmas kartojosi n+k kvadratu sykiu. As pats vairavau, tai man nugara buvo slapia nuo tokio navaroto.

O del ryciago jei parasyta ant jo 4H, 4L,N, r 2L berods, tai reiksmes ir yra 4x4 paletintojas, 4x4 be paletintojo , neutralus, ir 2x4 paletintas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane irgi 4WD uzrasyta ant to mygtuko, ir kai ji paspaudi ten prie ratu uzsidega AUTO kai perjungi ta riciaga i prieki uzsidega priekiniai ratai. O ta 4WD galima bet kada ijungi ar kai ijungtas priekinis tiltas? Nelabai kazkaip gaudausi su tais 'Navarotais'..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai ryciagas stovi padeti "Hight",o mygtukas nenuspaustas varo tik galas,kai paspaudi mygtuka,prabuksuojant galiniams ratams

automatiskai pradeda varyt ir priekiniai ratai,sita reikala valdo daugiadiske mova su elektroniniu valdymu.Sita rezima galima

jungt vaziuojant iki 100km/h ir naudojamas jis pagrinde ziema ant slidaus kelio,koki slidu kalniuka paimt,bet gali vaziuot ir

sausu asfaltu kiek nori nieko neatsitiks.Kai vaziuoji per gilu purva,sniega,smelynais,jungi ryciaga i prieki,padetis "Low",tada

priekis su galu pajungti kietai(Part Time),plius paletintojas.Jungi sita rezima pilnai sustojas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.