Pereiti prie turinio

neuzsiveda MP II 3.0


namaste

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, sian isedus i automobili ir susiruosus keliauti, jis neuzsivede. O byvo taip, pirma karta pasukus ir uzkurus, po keliu sekundziu uzgeso. Bet nieko keisto cia, budavo ir anksciau taip, tiesiog kuro bake mazai (benzinas tik ant uzvedimo, vazineju ant duju), galvoju uzvesiu is antro karto kaip visada ir nuvaziaves isipilsiu. Bet pirma akrta patrukciojes kai uzgeso, antra karta, pasukus rakteli nieks nesidaro. Suspragsi rele, reik suprast bando sukt starteri, bet nieks nesidaro, nesisuka, jokio garso nera daugiau, nieko. Lemputes prigesta, reiskia bando sukt starteri, bet nesisuka jis. Vakar taip pat pastebejau, kad sunkiai kazkaip kuriasi, trukcioja kol neperjungi ant duju. Ir traukos lyg kazkaip sumazejo. Kas cia gali but, ar starteris kaltas ar varikliui kaput?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali būt ant ribos arba "pakibę" (oksidas tarp šepetėlio ir jo laikiklio) šepetėliai - padeda lengvas stuktelėjimas plaktuku per starterio korpusą.

Atsileidęs starterio tvirtinimas - starteris negauna gero "minuso"

Oksidas ant klemų sujungimų (tiek ant pliusinės , tiek ant minusinės) - blogas srovės pralaidumas nors ir priveržta.

Atsileidęs klemų priveržimas - blogas kontaktas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tamsta rasot: "pastebejau trukciojima, nelygiai dirbo..." cia tai tikrai ne starterio beda. Del to,kad bandant kurt lemputes stipriai prigesta tai cia tik starteris trumpina. Jei klemos atsilaisvine butu - kurimo metu pasigirstu tik "klakt" reliu garsas,ir viskas uzgestu. Atsukus rakteli atgal ir vel bandant kurt jau nieks nebeisiziebtu. Galejo but ir taip,kad is vakaro uzgesinai, o ryte neuzsikure nes starterio ivore padilus,ir inkaras atsistojo i tokia padeti,kad gavos trumpinimas. Jei dabar suka tai galima su testeriu pamatuot,kiek krenta srove is akumo sukimo metu. O plaktuku stuktelt...hm nezinau kaip pas benza,bet pas dizeli tai ten nelabai kur eina ta plaktuka ikist :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tamsta rasot: "pastebejau trukciojima, nelygiai dirbo..." cia tai tikrai ne starterio beda.

 

Sita tai as suprantu. Tiesiog pastebejau toki dalyka, ir dar pries uzvedant, galvojau gal su varikliu kokios problemos, kad nejuda is vietos. Bet dabar aisku kad variklis tvarkoje. Dekuj visiems uz patarimus, bandysiu ieskot kame beda, kad kita karta kur miske nesugalvotu toki sposa iskrest. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.